delo v avstriji
Pozdravljena,
Tudi mene zanima delo v Avstriji. Moj kontakt [email protected]
Nimam znanja nemškega jezika, sem se pripravljena učiti…
lp
Melka
Iščem kakršnokoli delo v avstriji, zastopim in govorim zelo dobro nemško.
[email protected]
Kontakt za Diplomirano Medicinsko sestro v domu starostnikov v bližini Graza:
Imeti morate Berufzulasung za DGKS v Avstriji!!!
Lp
Pozdravljeni
pa še jaz se pridružujem za delo v Avstriji ( proizvodnja, čistilka, sobarica, pomočnik v kuhinji, pomivalec posode, frizerski salon..), skratka primem se vsakega dela, ki se mi ponudi. Sem 23 let stara, z Maribora in imam 4 leta izskušnje v frizerstvu (praksa) in 2 delovni dobi v čistilnem servisu.
Že vnaprej hvala za informacije
Pozdravljeni!
Jaz se še pridružujem za delo v Avstriji ( proizvodnja, čistilka, sobarica, pomočnik v kuhinji, pomivalec posode, frizerski salon..), skratka primem se vsakega dela, ki se mi ponudi. Sem 23 let stara, z Maribora in imam 4 leta izskušnje v frizerstvu (praksa) in 2 delovni dobi v čistilnem servisu.
LP Tina
Pozdravljeni!
Jaz se še pridružujem za delo v Avstriji ( proizvodnja, čistilka, sobarica, pomočnik v kuhinji, pomivalec posode, frizerski salon..), skratka primem se vsakega dela, ki se mi ponudi. Sem 23 let stara, z Maribora in imam 4 leta izskušnje v frizerstvu (praksa) in 2 delovni dobi v čistilnem servisu.
LP
Nick1, tudi jaz bi prosila za kontakt na mail: [email protected]
Narancha, kontaktirajte me na [email protected]
Lp
Zdravo!
Če si še zainteresiran za delo v Avstriji pokliči 03 828 06 60.
LP Zvone
Sem brezposelna, stara sem 25 let, prihajam s koroške, iščem pa delo v avstriji v industriji ali kot sobarica za sezonsko delo.
[email protected]
Zanimam se za delo v tujini Avstriji Po poklicu sem Avtokaroserist imam pa tudi izkušnje kot Avtoserviser, lahko delo tudi v drugačni obliki /smeri avto industrije,…
Za kakršne koli informacije oz. pomoč pri iskanju mi lahko to sporočite na mail: [email protected]
Lp Denis
pozdravljena Tudi mene zanima delo v Avstriji (proizvodnja,cistilka,pomoc v kuhinji,pomivanje posode,šivilja). Nimam znanja nemskega jezika,sem se pripravljena uciti.Moj kontakt [email protected] lp Hani
Iščem resno žensko za menjavo pri oskrbi strarejšega gospoda v Železni kaplji. Delo se izvaja več dni skupaj, biva se v njegovi hiši. Potrebujete lasten prevoz. Za ostale informacije mi pišite na [email protected]
Pozdravljeni! Prosim, če me lahko konktatirate glede dela v avstriji. Sicer sem že delala sezonska dela – obiranje grozdja. Lep pozdrav Simona
[email protected]