Najdi forum

Zanimam se za kakršno koli delo v avstriji, nekje do Gradca. Po izobrazbi sem inženir strojništva, v bistvu sem pa pripravljen za kakršno koli delo. Prosim, če mi lahko pišete na mail [email protected] ali na telefon 040 652 717.

zivjo zanima me delo na farmi star sm 18 let in imam izpit za traktor pomagam ze 2 leti na kmetiji pri atu delam pa tudi v proizvodnji lesa zato bi prosil ce mi pomagate najti delo v avstraliji(na farmi)

hvala vam

moj email:[email protected]

Pozdravljeni,

jaz bi tudi prosil za podatke na mail [email protected].

Tudi mene zanima delo v Avstriji, karkoli proizvodnja,v kuhinji, sobarica…

Zdravo,

mene tudi zanima kontakt te agencije.
Prosim, če mi pošljete kontakte na naslov [email protected].

Hvala.

Mišo

ZDRAVO,

TUDI JAZ POTREBUJEM POMOČ PRI ISKANJU SLUŽBE V AT?
[email protected]

HVALA TE LP

PASKAL

Tudi mene zanima delo v avstriji. po poklicu sem ključavničar. imam večletne izkušnje.
moj mail : [email protected]

tudi mene zanima delo v avt….. [email protected]

POZDRAVLJENI,TUDI MENE ZANIMA DELO V AVSTRIJI IN BI VAS PROSILA ZA NASLOV,KI MI GA LAHKO POSREDUJETE NA MAIL:[email protected]

Tudi jaz sem zainteresirana za delo v AT, bližina Celovca. Imam izkušnje v prodaji, saj poslujem s strankami po celi EU, vendar v angleškem jeziku, nemško se učim. Za začetek sprejmem kakršnokoli delo (čiščenje, kuhanje, likanje,….) samo da preživim. Sem natančna, resna, zanesljiva,….
Moj kontakt: [email protected]

Tudi jaz iščem delo v avstriji mogoče na malo drugačen način. Iščem nekoga, ki bi pomagal z mojo storitvijo, ki jo že opravljam v Sloveniji to je IZDELAVA IN OBNOVA OBLAZINJENEGA POHIŠTVA in vse ostale tapetniške storitve kar spada v TAPETNIŠTVO priti v Avstrijo(Celovec in okolica)in delati za stranke in po želji za stranko. Za pomoč sem pripravljen tudi plačati.

[email protected]

A je že kdo tle gor dobil kakšne podatke o zaposlitvi v Avstriji lahko mogoče napiše kaj več kam naj se obrnem za več informacij Prosim za pomoč

Knaufanje/suhomontaža! Iščem sodelavca z izkušnjami za delo v avstriji, (brez posrednikov)

to je ponudba ki sem jo dobil za avstrijo

plača neto 1300eur po 3 mescih se lahko pogovarjas za vec
nadure 10eur neto
dobis se 13 in 14 placo (regres in bozicnica)

delavnik: od 7-12 in 13-17 pon- pet
vsaka druga sobota se dela cel dan

Tak da se domov hodi na 14 dni.

spanje lahko zrihta on za 290eur/mesec. ce si naredimo skupino pa si poiscemo sami in nas pride cca.150/mes

lp jure

[email protected]

Ja mene zanima delo v Avstriji. Sem iz Ljubljane in lahko začnem takoj. Ravnokar sem zaklučil tečaj Nemškega jezika ll stopnja, znam pa tudi angleški jezik. Zanima me delo, sem organiziran, vesten, znam prijeti za delo. Mi lahko prosim pošljete kontakt od agencije na: [email protected]

Hvala

jaz bi tudi po možnosti kaj v strežbi al pa kot receptorka tudi ponoči z možnostjo nastanitva..
[email protected]

ja jure delam vsa suhomontažna dela,knauf ter fasade izkušnje so v nemčiji lp..

tudi mene zanima delo v avstriji po možnosti za 2 delovni mesti. prednost delo v proizvodnji.

email: [email protected]

Zanimam seza delo v avstriji znam nemško pišite mi na [email protected]

1300€/neto za delo knaufarja, za normalne ure? – V kolikor je to osnovna plača brez dodatkov (montagezulage, tagesgeld..), je to res zelo slaba plača; v kolikor pa k temu prišteješ še dnevnice, si nekje na okoli cca. 1750€/neto mesečno, kar pa je ok. Za nadure se da iztržiti bistveno več.

To okoli stanovanja.. – V osnovi ti stanovanje plača avstrijsko podjetje pri katerem si zaposlen (vsaj moje dosedanje izkušnje so takšne, kar se tiče dela na montaži/terenu).

– To je en oglas za Trockenausbauer-ja (morda bo komu koristil zgolj za primerjavo, oz. za iskanje nove priložnosti!):

1 Trockenausbauer/in, 1
Trockenausbauer/in, für
Fertigteilmontage zum sofortigen
Eintritt. Arbeitsort: Österreichweit
Anforderungen: abgeschlossene
Berufsausbildung mit oder ohne
Lehrabschlussprüfung oder
einschlägige Praxis Führerschein B
und Privat PKW. Es handelt sich um
eine Vollzeitbeschäftigung.
Ausschließlich schriftliche Bewerbung
bzw. per mail an: [email protected] Dienstgeber: Job-Trotters
Arbeitskräfteüberlassung
Neuseiersbergerstraße 155 8054 Graz
http://www.job-trotters.net. Das
Mindestentgelt für die Stelle als
Trockenausbauer/in beträgt 10,28 EUR
brutto pro Stunde. Kenn-Nr. 5754927
Wir sind ein dynamisches,
erfolgreiches Unternehmen und
verfügen über 20-jährige Kompetenz
und Know-How in Sachen
Personalmanagement.

iščem kakeršno koli delo v avstriji sem iz koroške,zastopim kar dobro nemško govorjenje mi pa dela malo probleme [email protected]

New Report

Close