Najdi forum

Delo v Avstriji

Pozdravljeni, iščem delo v Avstriji, lahko proizvodnja, sobarica, gosp. pomočnica. Samo resni mi pišite na moj email, [email protected]
Sem iz okolice Maribora.
Hvala

Pozdravljeni,iščem delo v Avstriji v kakem hotelu…resni mi pišite na …[email protected]…l.p. …tina

iščem delo v avstriji kot sobarica, delo v proizvodnji, pomoč v kuhinji……Avstrijska – Koroška
kontakt : [email protected]

……lp,..

Lep pozdrav, med poletnimi počitnicami bi rada delala v Avstriji v gostinstvu, oziroma v turizmu. Sem turistična vodnica z veliko izkušnjami, ter znanjem nemškega jezika. Pišite na moj mejl [email protected].
Tel 031 809 670

Lep pozdrav, med poletnimi počitnicami bi rada delala v Avstriji v gostinstvu, oziroma v turizmu. Sem turistična vodnica z veliko izkušnjami, ter znanjem nemškega jezika. Pišite na moj mejl [email protected].
Tel 031 809 670

heloooo,
tud jaz bi šla delat v Avstrijo,ne znam kaj dosti nemško,delala bi v kakšnem skladišču,pakirnici,proizvodnji ,kakšna pomoč……če kdo kaj ve naj mi prosim piše na ;[email protected]
Rada bi prišla do nekega zaslužka kajti tu v Slo do tega ne moreš prit.
Če je kdo ki bi tud šel me lahko kontaktira…..več nas je boljše in lažje je.
lp

Pozdravljeni

Zanimalo bi me delo v Avstriji v proizvodnji, gradbeništvu, moje znanje nemščine je omejeno na čist osnovno, sem iz štajerskega konca Ptuj, če kdo kaj ve naj me kontaktira na [email protected] lp

Lep pozdrav!

Sem vrtnarka z iskušnjami in iščem sezonsko delo v Avstriji v bližini Bad Radgensburga (obiranje plodov, kakšna pomoč na vrtnariji ali kakšno podobno delo). Prihajam iz okolice Murske Sobote. Nemški jezik slabše obvladam in upam, da to ne predstavlja problem. Hvala.
Kontakt: [email protected]

Pozdrav!
Iščem delo v Avstriji za čiščenje na domu,ali kot sobarica ali kaj podobnega.

[email protected]

Hvala

Lp

Ich suche zwei fleisige Arbeiterinen fur Hotel kuche in Graz. Plata: 1100€. Sind Sie interessieren? Schreiben Sie mich jetzt!

Bi pa rada delala v Avstriji kakršnokoli sezonsko delo.

Pozdravljeni!
Iščem delo v Avstriji kot sobarica ,čiščenje na domu ali kaj podobnega. Znanje nemškega jezika je omejeno
Hvala.
LP
[email protected]

Restavracija v Celovcu išče kuharja-picopeka. Zaželjeno je vsaj delno znanje nemščine, vozniški izpit in komunikativnost. Možnost zaposlitve je takoj, pričakujemo odgovorno delo in korekten odnos.
Za več informacij pokličite na 031 488 058.

A mogoče rabijo še kakšno natakarico, prosim odogovorite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close