Najdi forum

Delo – Stuttgart

Pozdravljeni,

iščem delo v Stuttgartu in okolici.

Sem diplomirani učitelj, vendar tega šihta menda v Nemčiji ne bom opravljal, saj ne govorim dovolj dobro. Moja nemščina je zadovoljiva, bolj ali manj razumem zadeve (TV, časopisi…). Angleščina je dosti boljša in bolj tekoča. 🙂

Tukaj ostanem cca. pol leta, saj punca študira na izmenjavi. Seveda lahko študij tukaj podaljša.

Bolj ali manj sem pripravljen na vsako delo, razen kelnarija in gradbišče (pa še to bi šlo, če bi bili kaki Slovenci…).

Star okrog 30 let, dobrega zdravja in pripravljen delati.

Imam ogromno delovnih izkušenj (vse iz Slo) z delom z otroci, organizacijo dogodkov, administrativnim delom.

Če morda pozna kdo koga ali kaki nasvet – hvala lepa.

A je tukaj na forumu mogoce kaki Slovenec, ki zivi in dela v Stuttgartu in bi mi posredoval nekaj koristnih informacij oz. da vzpostavimo kontakt??? Zelo, zelo bi mu bila hvalezna!!

Hvala in lep pozdrav

Tanja

Živjo, si uspela dobit kaj informacij? Po novem letu naj bi se odpravil v Stuttgart in bi sam rabil par informacij…
kontaktiraj me na: [email protected]

Pozdravljeni,

tudi mi bi se radi selili v okolico Stuttgarta in bi bila zelo vesela, če bi mi lahko kdo dal kakšne informacije. Smo sicer mlada družina, imamo dva majhna otroka. Zelo bi bila hvaležna vsakemu, ki nam lahko posreduje kakršne koli informacije. Hvala!

Lahko mi pišete tudi na mail: [email protected]

Resnično hvala.

Maja

Živjo!

Tisti, ki ste že v Stuttgartu bi se lahko dobili na kakšni kavici pa malo poklepetali se spoprijateljili?

Pozdravček, Lara

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close