delo preko spleta
DELO OD DOMA, NAŠA NOVA PRIHODNOST!!!!!!
Prepričan sem, da si vsi potiho ali naglas želimo take zaposlitve katera bi nam bila v veliko veselje, pri kateri bi imeli veliko prostega časa, ter zaslužili za dostojno življenje.No, takih služb je zelo malo, če skoraj nič. Sistem tega ne dopušča. Zakaj pa bi, če ima od zgaranega, bolanega, izgorenega človeka, sistem sam večjo korist. Če sistem želi preživeti mora imeti bolane, zmanipulirane, hiptnotizirane ljudi. In kako to delajo? Ponujajo nam službe z minimalno plačo, za 10, 12 ur na dan tudi vikendi so delavni, kajti ne želimo si, da bi nas konkureca prehitela, ponujajo nam kredite z visoko obrestno mero, s katerimi si lahko “kupimo” 50 m2 stanovanja in avtomobile da smo sploh sposobni priti v službo. No, verjamem da sami to že tudi dobro vidite. In prepričan sem, da na teh FB straneh ni zdravnikov, ni podjetnikov, ni učiteljev, skratka ni visoko izobražena intelektualnega kadra preprosto zato, ker jim čas ne dopušča ali pa so globoko v samem vodilnem sistemu družbe. Mi preprosta raja,….. da ne bo pomote, ne žalim naše inteligence, nasprotno,….. smo z eno nogo v sistemu z eno nogo pa zunaj njega. Tu nam ne gre najbolje od rok, ker smo vpeti v preživetveni nagon. Včasih nam gre malo bolje včasih nam gre malce slabše. Primerjam nas s hrčki na kolesu. Sestopijo z njega samo takrat ko so lačni in zaspani. Delamo mi kaj drugače? Amapak zakaj to delamo? Zato ker še ne vidimo dobre priložnosti, ki se nam ponuja v teh časih nezaposlivosti..Če človek ne dela, se počuti manj koristnega, ne zapolnjuje svoje potrebe po ustvarjanju, ni zadovoljen in tako počasi leze v depresijo in na pot črne prihodnosti brez upanja na boljše življenje. Z sistemom sicer ne bi bilo nič narobe, če bi dovoljeval za vse enake pravice. Vendar jih ne. Vsaj v tem nam znanem klasičnem sistemu.
No, nekaj dobrega pa se rojeva iz številne nezaposlenosti. Očitno se je sistem malce uštel, ko je bil mnenja, da nas za večne čase lahko kontrolirajo in upravljajo. Njihova absolutna nezmotljivost jih je presegla. Milni mehurček je počil. Kaj se dogaja pravzaprav? Število nezaposljivosti je doseglo kritično točko, in sedaj se oblikujejo nove vrste zaposlitve, dela. Ljudje sami začenjajo oblikovati samozaposlitveni načrt, samozadostnosti, v katerem bomo resnično lahko svobodni, imeli lepe finančne prihodke in bili telesno in umsko zdravi.
TO, kar se sedaj oblikuje, ni več suženjski sistem ampak nasprotno,: sistem osvobajanja, sistem vzajemne izmenjave in spodbude. Kaj je to? To je posel imenovan Multi Level Marketing ali MLM. Pojem piramida si je pridobila slabšalen pomen, zato ker je dober sistem, peščica ljudi ali vrh svetovne elite uporabila za svojo lastno dobičkonosno korist.
Poglejte razliko s temi očmi: Sistem v katerega smo upeti, nam samo jemlje. Jemlje nam dostojanstvo, jemlje nam svobodo gibanja, govorjenja, delovanja in zaslužka…Svoboda imenovana demokracija je iluzija. Pe ne bom o politiki, ker ni moja priljubljena tema. Nisem pa neumn in slep, da ne bi videl kaj se v družbi dogaja. Vsem nam so posadili na nos rožnata očala. V suženjskem sistemu, vsak eur, ki ga zaslužimo, smo za njega večkratno obdavčeni, zato da sistem lahko deluje in preživi. Pa s tem ne bi bilo nič narobe, saj smo bitja, ki želimo sočloveku socialno varnost, zdravje in blagostanje. Vendar tega tu ni. Če pogledamo primer zaposlenega človeka v podjetju s sužnjelastniškim odnosom, vemo, da je naš doprinos podjetju veliko večji, kot tista minimalna plača, ki je po enem mesecu in pol v najboljšem scenariju tudi prejmemo. Mnogi sploh niti ne dobijo svojega zaslužka……Kam torej gre ves denar?….. vsak WC papir, vsako sponko, kopijo, vsak liter bencina, … vsako reklamo, vse zunanje sodelavce, izvajalce, razvoj, marketing, celo parkirišče pred poslopjem…. prispevki na plači….. vsak državni primankljaj, izgubo… itd, itd…… vse gre iz našega zaslužka. No, še dobro, da nam sploh kaj ostane,……. In potem se najde nekdo, ki reče, srečni bodiite, da ste našli službo, kajti mnogi bi plačali, da jo sploh dobijo. No, daleč niso ti časi, … saj že študentje delajo pro bono samo zato, da dobijo izkušnje, reference, dijaki opravljajo brezplačna dela v obrtniških poklicih, podjetja zaposlujejo za določen čas tiste, ki prihajajo iz Zavoda za zaposlovanje, v zameno za državno subvencijo. Ko poteče zaposlitvena pogodba, najdejo neko drugo osebo iz Zavoda…… ah, da ne govorim naprej, saj sami veste kako vse to gre…….
Kaj pa MLM? Še en zgrešen sistem? Če nekdo gleda iz preteklosti, zgrešene MLM projekte ali pa tiste, katerih pohlep je bil večji od vizije, potem si lahko ustvari mnenje, da je MLM še ena piramida natega. Roko na srce, ja bili so tudi taki. Vsi pa se strinjamo, da najbolj kvalitetni produkti ali storitveprihajajo ravno iz MLM. Kdo danes ne pozna Worverk sesalce, AMC posode, Taperwer posode, Winerstadishe zavarovalnico, Herbalife, itn. Mislim da ni nikogar, ki jih ne pozna. V zadnjem času je resnično poplava MLM-jev. Se vprašate zakaj? In kdo najbolj blati MLM? Se tudi to vprašate? Komu ni v interesu siva ekonomija? Pravijo »pojdi za denarjem, in prišel boš do vrha ledene gore«, tistih, ki preprečujejo odliv netransperentnega zaslužka. Kdor mi danes reče, da je MLM piramida in da je to nateg, da zaslužijo samo tisti, ki so na vrhu, vidim in razumem, da še ni prišel do vizije MLM-a. MLM- sistem, da posamezniku možnost 60-70% zaslužka, če pristopijo k temu načinu prodaje, trženja. Koliko imate od klasične službe zaslužka? 10-20%? Kdo je tu požrešen? Ali raje delate v službi, v kateri z bičem v roki stojijo nad vašimi glavami ali bi bili raje v kolektivu, ki vas podpira, bodri, kajti vsak uspeh, ki ga doživi posameznik, ga doživi celoten kolektiv, Uspehe, – nagrade, (beri : zaslužek) pa vrača nazaj v posameznike. In kdor reče:… služi samo podjetje, in nekaj njih na vrhu,…. ja če tako razmišljaš, potem razmišljaš z zavistjo in neprivoščljivostjo do drugih ki služijo, sam pa pričakuješ, da ti pade z neba, že samo s tem, ko se včlaniš in zahtevaš svoje pravice podpisane pogodbe. In ko ni nič, ali malo tega, kar pogodba, sodelovanje v MLM-ju ponuja, potem je to piramida in pokvarjen sistem. Ampak, a ni zanimivo, da se bo človek raje bolj potrudil delati v sužnjelastniškem odnosu nekega podjetja kot tu, kjer bi bil popolnoma svoboden in odvisen samo od svojega vložka energije, volje, vizije in vztrajnosti do dela. MLM je tudi delo, to niso počitnice na plaži… le-te pridejo po upešnem delu. Sanjanje, fantaziranje, hrepenenje so misli malega človeka. Velik človek, bo delal s predanostjo, z odgovornostjo do sebe in svojega kolektiva, nato šele si bo vzel zasluženo nagrado zase. To je samostojen posel, kjer nimaš celo vrsto zategnjenih direktorjev nad seboj. Da ne bo pomote, ne mečem vse v isti koš….. je tudi veliko uspešnih direktorjev s pravo vizionarsko idejo, vendar jim žal sistem ne dovoli uspeha. Samo nekaj njih kot Pipi Strel ali Akrapovič so uspeli kot prepoznavno ime, kot tehnološka dodana vrednost…. kot podjetje pa se ravno tako soočajo z številnimi zakonskimi sistemskimi težavami…………………………..
V tem poslu moramo imeti kvalitete leaderja, samodiscipline, teamskega duha podpore…..Razlika je velika! V MLM-ju smo vsi leaderji, vsi smo direktorji, vsi imamo eneko izhodiščno točko, enake možnosti uspeha, zaslužka. Tu ljudem pomagamo priti iz omejenih kalupov razmišljanja ven, pomagamo jim na njihovi poti uspeha, Nikogar ne izkoriščamo, nikogar ne puščamo za seboj. Seveda samo če si zares želi sestopi iz klasičnega sistema. V tem poslu se gradi osebnost. Močna osebnost z vizijo in predanostjo poslu ter ljudem ima najvišje uspehe. Tega pa se večina ljudi boji. Zato v tem poslu uspe samo 10-20%. Bojijo se lastne sreče, neodvistnosti, uspeha, bojijo se preobraziti sebe, svoje notranje frustracije in strahove. V tem je problem, ne v MLM-ju, in ne v denarju in zaslužku. Lastna preobrazba! Še ena stvar je zelo zanimiva za MLM sistem. In sicer je to psihološka naravnanost. Tudi sam sem nekoč bil mnenja, da je ta psihološka priprava na delo z ljudmi oz posledično trženje izdelkov in storitev, »pranje možganov«. Pa ni. Neozaveščenemu se tako zdi, vendar ni. Moramo se nekaj zavedati. Naši možgani ali Um je svojstven program. Skozi celo življenje se učimo ali bom raje rekel tako: skozi celo življenje inputiramo v naše možgane informacije. S temi informacijami kasneje v življenju tudi operiramo. Torej nas vodi neke vrste program v našem umu. Zakaj so nekateri zelo uspešni, drugi ne? Zato ker imajo tisti drugi, napačne informacije v glavi, oz, take informacije, ki mu preprečujejo, da bi doživel svoj lasten uspeh. Te napačne informacije v MLM-ju spreminjamo. Omejenosti, zavrtosti, nesamozavesti, spreminjamo z drugačnimi pristopi. Naš Um je potrebno navadit, na uspeh in ne na poraz. Vsak dober trgovec pa ve, da v poslu ne prodajamo artikla, storitve, ampak prodajamo pretežno sebe. Če ima človek v sebe zaupanje in dober odnos do kupca, se izdelek ali storitev sama proda. Saj je kupec zaupal tebi kot osebi, ki predstavlja nek izdelek.
In za konec:
Ali ste že slišali za perpetum mobile? Prepričan sem da ste. Predstavljate si, da vsak ki sodeluje v tem energetskem prenosu, v našem primeru – želja po finančni neodvistnosti in želja da pomagamo drugim do njihove finančne neodvistnosti – deluje kot perpetum mobile. Ta prenos širitve se ustavi takrat, ko se moč predajanja vizije manjša ali povsem usahne. Po domače, ko človek ne verjame več. Nasprotno velja isto. V kaj bi vi želeli verjeti?
MLM nam ponuja življenje, kakršnega si želimo zase. Nič več in nič manj kot to. Odvisno pa je samo od nas samih. Skupaj lahko to ustvarimo!!!!
Donosni spletni marketingi:SEDAROCLICK – http://www.sedaroclick.com/?ref=seba22-link za registracijo
https://www.facebook.com/groups/819098298187280/?fref=ts-skupina
INGRESO CYBERNETICO- http://workingwithseba.weebly.com/
Tudi mene zanima več o tem. Lepo prosim če me kontaktirate na [email protected].
hvala
LP tudi mene zanima
[email protected]
zdravo. mene to zelo zanima ([email protected]). upam samo da boste vidli objavo… glede na to da je že od tega kr nekaj časa. hvalaaaa 🙂
Blabla, moja zgodba in niče ne reklamiram…bedarija, seveda sam(a) sebe oglašuješ v obliki “moje iskrene zgodbe”. Upam, da ne bo kdo nasedel na to prevaro.
Drugače pa je bolje iti na SpletniPosel.si in tam najti dobre nasvete za delo na spletu brez prevarantskih reklam, kot je tale.
DO DODATNEGA ZASLUŽKA Z ONLINE ANKETAMI!
Kako? >>>
Stran vam dodeli 20-250 točk za rešeno anketo, ki jo prejmete na vaš mail. Zbrane točke lahko zamenjate za dobroimetje katerega si lahko izplačate!
100 točk = 1€
Izplačate si lahko na paypal, skrill ali pa naročite paysafecard.
Ob registraciji vam podarijo 150 točk!
Ankete lahko rešujete tudi preko drugih panelov. Da vasvpišem mi posredujete email.
LP
Hej….Tudi mene zanima to delo.
[email protected]
zdravo,
– sem zainteresiran za delo, moj majl [email protected]
– nekaj izkusenj ze imam z delom preko interneta
hvala za vse informacije in pomoč
Pozdravljena, tudi mene zanima delo preko spleta, ker sem v enaki situaciji, hvala za odgovor
[email protected]
Mene resno zanima. [email protected]
info, prosim.
[email protected]
Barbi 86 prosim če me kontaktirate na e- naslovu [email protected] in mi razlozite o delu preko spleta ki ste ga omenjali zgoraj, se zelo zanimam ker sem brezposelna mati in težko shajamo čez mesec.
Če še je aktualno imam polno časa in me zanima [email protected] za podrobnejši opis … lp
Izvedite vse o najboljših priložnostih za zaslužek na internetu v letu 2016!
S prijavo na BREZPLAČNE e-novice imate 28.2. možnost osvojiti 100€ v nagradnem žrebanju!
Povezava za prijavo na BREZPLAČNE e-novice –> http://dodatni-zasluzek-2016.subscribemenow.com/
Hej! Še z moje strani. Vsi vemo, da je na internetu 90% (groba ocena:) zavajujočih priložnosti oz. načinov za zaslužek. Jaz sem bil za te zadeve vedno skeptičen, ampak dejstvo je, da je digitalna ekonomija pač v porastu in da obstajajo tudi poštene tehnike za zaslužek na spletu. Ampak pri teh gre pač za resno delo – ne gre za nek ‘quick fix’ kot radi pravijo v angleščini. Skratka, nimam namena dolgoveziti. Če koga zanima, o čem govorim lahko obišče moj blog in sam zase preveri, kako in kaj. Vse dobro! -David-
Živjo vsem skupaj … kar dolga debata se je nabrala.
Ni “quick fix” ampak “get rich quick sheme”. Tega je res več kot 95%. Sam sem potreboval 3 leta, da sem se prebil ven iz tega, tako da imam zdaj sam lastno uspešno podjetje, ki posluje izključno z digitalnimi sredstvi. Ampak danes ne pišem zaradi zase, temveč zaradi prijatelja, ki pa je našel nekaj tudi zase in sedaj to deli z vsemi.
Poglejte si njegov video in sami presodite. Vem pa, da temelji na realnih zaslužkih, ker sem videl njegovo izplačilo.
Tudi mene to zanima.
Prosim za odgovor na [email protected]