delo preko spleta
Pozdravljena barbi86,
tudi jaz se priporočam za obrazložitev, prosim če mi pišete na [email protected]
Hvala lepa
Za tiste, ki še niste seznanjeni s trenutno res res najhitreje rastočo PTC/revshare stranjo! — Berite dalje, ker se res splača – brez vložka, drugače sama zagotovo ne bi sodelovala 😉
Na kratko je PaidVerts oglaševalska platforma, ki vam plača za sodelovanje z oglaševalci. Gre za prvo hčerinsko stran strani MyTrafficValue, katera deluje (torej izplačuje!) že več kot 3 leta. (JA, dejansko izplačujejo – lahko pošljem potrdila! 🙂 )
Potrebujete le 15 – 30 minut časa dnevno in dostop do računalnika!
Oglaševalci kupijo oglase v svojem sistemu in Paidverts dostavi te oglase na vaš račun. Z ogledom dostavljenega oglasa se vaše denarno stanje na računu tako lahko poveča od 0,0005$ do tudi za celih 1.500,00$ – če imate srečo samo z enim oglasom 😉
(največja vrednost enega oglasa, ki sem ga prejela do sedaj je 6$ – jih je bilo pa 5 samo v tistem dnevu! ;)
Možen je dober zaslužek brez kakršnekoli investicije (več o tem na www.paidverts.si)!
Najprej je potrebna registracija in vpis na PaidVerts.com, pri čemer morate biti pozorni na pravilno vpisane podatke.
Aktivirajte svoj račun za naslednjih 21 dni z ogledom aktivacijskih oglasov[/url] z BAP točkami, katere dobite na svoj račun vsak dan!
Že prvi dan lahko začnete služiti pravi denar z menjavo BAP točk za 2 dnevna ”Micro Ad Packs”.[/url] Ta opcija vam prinese 2 x 12 oglasov v skupni vrednosti 0,05$ (minus 5% referral commission, katero odšteje v vsakem primeru, ne glede na to kje in kako se prijavite! )
Z zasluženim prvim 1 $ kupite prvo kampanjo oglasov in povečajte število BAP za 3100[/url]!
ali / in
Ko zaslužite prvih 0,05 $ in imate na računu najmanj 2500 BAP, lahko kupite ”Recycle ad” nadgradnjo, katera vam v naslednjih dneh zagotovo prinese oglase v skupni vrednosti namanj 1$ !
V max. enem tednu boste v prvi skupini, za tem gre vse hitreje! Ne bodite neučakani, zaletavi…vzamite si čas, spoznajte se s stranjo. Ne pričnite vlagati, če v to niste prepričani. Sama nisem vložila niti 1 svojega dolarja – pa sem v treh mesecih prišla do 30$ zaslužka na teden!
Zgornje korake ponavljajte da povečate število BAP in denarja!
Glavni cilj na začetku naj bo vzpon do želene skupine glede na število doseženih BAP.
Dokler ne dosežete prvih 1600 BAP, vaš dnevni zaslužek temelji na kupovanju ”Micro AD packs”, za tem pričnete dobivati t.i. ”Daily Ad Issue”, kateri je odvisen glede na vašo skupino. Vse postane precej lažje in precej bolj razburljivo!
Ker je spletna stran ravno kar doživela menjavo BAP za delnice, bodo od danes naprej zaslužki v posameznih skupinah še večji!
Zadnji čas da poskusite, izgubiti nimate kaj, kvečjemu pridobite lahko
Poglejte na www.paidverts.si[/url] za natančno pojasnilo delovanja strani,
za takojšnjo registracijo pa kliknite tukaj! .
p.s.
S tem linkom se lahko registrirate preko mene, če to seveda želite. V primeru, da se registrirate brez referala, potem bo vaš prispevek 5% dobil lastnik strani ”Jo”. Vsem registriranim nudim pomoč tako pri začetku, kot tudi v nadaljevanju! Za pomoč pišite na e-mail: [email protected] (ja, dobro je če vabite prijatelje, nikakor pa to ni nujno – niti osnova za da nadaljnji zaslužek)
Sledite dnevnim novicam na Facebooku!
Tudi jaz bi kaj več zvedel o tem! 🙂 Hvala vnaprej!
Tudi jaz bi kaj več zvedel o tem! 🙂 Hvala vnaprej!!
Zdravo !
Če je ponudba še vedno aktivna mi prosim posreduj več podatkov na mail : [email protected]
Lp.
Zdravo!
Kakor piše se sliši zelo zanimivo, zato bi vas prosil za več informacij na moj mail : [email protected]
Najlepša hvala in lep pozdrav !
Pozdravljena barbi86,če je ponudba še vedno aktivna mi prosim posreduj več podatkov na mail [email protected]. Hvala. LP
poz mene pa zanima to delo sem ze nakaj casa na zavodu, in me zanima mocno to delo preko spleta ce me lahko kontaktirate na [email protected] hvala
Tudi mene zanima, kontakteraš me lahko na [email protected]
www.paidverts.si – to je to 🙂
ce je še možno me zanima pišite na [email protected] hvala
Poglej ali spreglej:
http://pitech-si.eu/
tudi mene zanima moj gmail: [email protected]
Čer,
tud js vem za eno internetno delo, ki ponuja različne možnosti za služenje denarja. Vendar boste tisti ,ki pričakujete ogromne zaslužke čez noč razočarani. Če pa koga zanima in je pripravljen na 30 dnevno učenje(izvedljivo tud v 7 dneh) mi lahko piše na:
[email protected]
pa da probam še jaz, če seveda ni že zaklenjeno, glede na št. interesentov :P..prosim za kak info. več, na: [email protected]
Če še je aktualno to, me lahko kontaktirate prosim… [email protected]
http://referralvibe.com/?reff=19799
poskusite tole …. nič vas ne stane ….. samo logirate se in že prejemate denar …. za vsak login na vaš referral link vam dodajo na račun 10 ameriških dolarjev (USD $) … pa še za začetek šenkajo 25 dolarjev ….
Najmanjši znesek izplačila pa je 300 $ …. in lahko je izplačan preko čeka, kar je fantastika …. poskusite, pa da vidmo vsi skupaj ….