Najdi forum

Delo po 60 letih starosti

Čudno, ker ni teh vprašanj na tem forumu, vendar vseeno vprašanje., za vse in ostale…..Ali ime oseba kot jaz s 35 letnmi izkušenj v komerciali, aja starost 60 let sploh še kakšno možnost dobiti , da se razumemo rabim delo ne službe…No naj Moja Zaposlitev. net povej kaj več, kot chef srani, aja od teoretikov imam pa itak v družini še preveč, pa tudi od vas ne pričakujem kaj konstruktivnega, razen tistega kar poveste vsem in nam boste ………………………………dddddddddd d

Spoštovani, digitalna ekonomija ima velike prednosti in meče tradicionalno s prestola, zelo odločno. Mogoče lahko tu poskusite. Za delo na internetu in pošten zaslužek (ne kaka hitra zvijača in podobno) je dobro oz. skoraj nujno znanje angleščine (če znate to, ste že na konju!), kajti potem ste avtomatsko lahko na trgu dveh milijard ljudi, ki so sedaj priključeni na internet. Jaz sem sicer malo mlajši od vas (33), a sem tudi že delal vse mogoče (v sklopu tradicionalne ekonomije), povem pa vam, da mi je digitalna rešitev res edina prava pot do malce več osebne svobode in pa velik izziv. Na to temo sem se nedavno malo razpisal na svojem blogu. Vabim vas k branju, če vas zanima oz. poznate koga, ki bi ga. Vse dobro! David

David K. www.davidkoprivsek.com

New Report

Close