Najdi forum

DELO NA LADJI

Živjo 🙂
Mene pa zanima, če kakšne so možnosti pri delu z otroki na ladji (animacija, igralnice za otroke…). ali ima kdo s takim delom izkušnje?
Hvala, LP

No pa da obudimo zaspalo temo:)

Zanima me kako je na ladji z medicinskim osebjem? Predvsem me zanima, delo diplomirane med. sestre ali obstaja kaka možnost oziroma ali kdo ve kako do nje:)?

didi je po Kitajsko lulek, lol.

in lulek je smešen zakaj že… rada bi odgovore od “odraslih” ljudi ne pa otrok, kateri skočijo na računalnik ko mama ne glede

lp

Didi
Se nisem mogel zadrzat, se mi zdi da “lulek” je res smesno, sem se orenk narezal. Ali res ne ves kaj pomeni, Didi?
Lp Brit

Oprosti Didi, da se ti posmehujem. Ves, sem zelo osamljen ter pozabljen od vseh ljudi. Zato se venomer oglasam, ter neprimerno komentiram objave vas postenih ljudi. Ne mi zameriti prosim, ker vam vsem obljubim, da se bom poboljsal. Trpim za depresijo, ker sem bil kot otrok veckrat zlorabljen ter zavrzen (moj razlog za odhod v tujino). Sam imam grozne tezave z vzpostavljanjem osebnih stikov z drugimi ljudmi. Se posbno pa to velja sedaj v tujem okolju, kjer se nisem najbolje vklopil v druzbo (Anglescina mi dela grozne preglavice).

Lep pozdrav vsem,
Briht

Ja, to je res da sem pozabljen sedaj, toda samo od moje slovenske strani, sedaj ko nihce nic vec ne rabi iz tujine.Se sreca da imam tukaj svojo lastno druzino in vnuke. Sem in tja me se kdo poklice iz slovenije toda samo ko kaj potrebuje. Preje se stvari niso dobile tam sedaj so pa mogoce par ficenkov ceneje, ce jih jaz prinesem,posljem od tu. Ja kot sem velikokrat omenil, da ga ni enakega kot slovenca, kar se tice druzenja. Je treba biti previden, kar se njih tice, in ti po pravici povem, da jih nic ne pogresam. Tudi anglescina mi ne povzroca tezav, pravzaprav se pocutim zelo dobro, in hvalalepa.
Lp Brit

🙂 🙂 humorist ? 🙂 🙂

lp bodi fajn kjer že si

Malo heca pa mora bit, a ne?
Lp

seveda 🙂

Zanima me koliko časa traja vožnja z ladjo iz SLO v ZDA!

Hvala!

Živjo!

Vidim, da že kar nekaj časa ni v temi nobenega posta, ampak me vseeno zanima, če gre mogoče kdo 8. decembra na razgovor v Ljubljano?

Lp

Živjo Majch.

S kje pa si? Jaz sem iz Ljubljane in bom najverjetneje šla na razgovor. Nimam kaj izgubiti.
A se res zanimaš za to delo?

Lp

Jst sem iz Trbovelj. Ja, resno se zanimam, ubistvu mi je to največja želja, tko da upam, da res dobim 🙂 Ti greš samo informativno, ali bi res šla z veseljem na ladjo?

Lp

Ja jst si tud zelo želim iti delat, ker rada potujem, tko pa vidiš veliko destinacij, zraven pa še zaslužiš 🙂
Je treba nove stvari sprobat 🙂

Lp, Andreja

Moj kolega je biu na ladiji pa me res bi vas proso me zanima delal sem na terenu v tujini ampak me zanima res kolko se da zaslužit mesečno na ladiji? lepo prosim za realne informacije ter odkritost.

@bornunderabadsign

Ja, se čist strinjam s tabo. Če si za, bi lahko šli skupaj v soboto do City hotela.. 🙂

Maja

@Majch

Lahko 🙂 Če bom lahko šla zaradi snega. Ob kateri uri boš že tam?

@bornunderabadsign

Oops, prepozn vidla, sori! Si prišla, kljub snegu?

@Majch
Hey. Ne nism mogla, preveč snega je zapadal. Ti si šla?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close