Najdi forum

Pozdravljeni,

če ima kdo kakšno možnost dela na domu, pošteno iz obeh strani, bi prosila za več informacij na email [email protected].

Hvala, lp

[email protected]

zanima me delo na domu, prosim za več info na [email protected]

Pozdravljeni !

Stara sem 19 let, prihajam pa iz Slivnice pri Mariboru.
Nudim hišna opravila, pospravljanje, čiščenje… V dopoldanskem ali popoldanskem času,
odvisno od vaših želja.

Delala sem že kot čistilka na domu in sobarica v hotelu, zato imam dobre izkušnje.

Prosim pišite mi na :
[email protected]

lp.

http://e-mreza.com/forum/ostali-programi/uinvest/[/url]

Pozdravljeni
zanima me vaša ponudba lahko mi pišete na [email protected] sem iz vipavske
sprejmem pa tudi kakršno koli delo ne le na domu lep pozdav

zanima me delo na domu sestavljanje ali kaj podobnega [email protected] lep pozdrav

mene tudi zanima delo na domu sem iz Grosuplja lahko tudi likam na mojem domu 041712346

tudi jaz sem ZA delo na domu,ponudbo mi lahko pošljete na [email protected]

Pozdravljeni!
Ponujam delo na domu, če vas zanima mi pošljite meil pa se dogovoriva. LP

Isec delo na domu [email protected]

Pozdravljeni, sem mati samohranilka in v teh kriznih časih bi tudi meni prišlo prav kakšno dodatno delo, delo na domu. 100% resna iskalka.

Spoštovani.
Sem študentka vendar nujno rabim nekakšen dohodek, ker doma ne zmoremo več shajati.
Zainteresirana sem za kakršnokoli delo na domu (pakiranje, sestavljanje, etikeranje,..)
kontaktirajte me na mail [email protected]

Podjetje Independence international ponuja odlično poslovno priložnost na vašem domu. Več si preberite na spodnji povezavi ali pošljite meil z vprašanji na [email protected]:

http://prisluhnisi.si/index.php?route=information/information&information_id=8

lepo pozdravljeni g andrej tudi men zelo anima delo na domu prosim kontaktirajte me na 070 600 303 ali na [email protected]. hvala za vas trud

Prosim g.Puhca za ponudbo dela na domu. Sem mati samohranilka in nujno potrebujem dodatni zaslužek. [email protected]

iščem kakršno delo na domu sestavlanje in druga dela sem izuččen ključavničarin imam na voljo velik prostor.če imate kakšno delo na domu mi javite. lep pozdrav.

Lep pozdrav!

Tudi mene zanima kakšno koli delo na domu , možno je tudi šivanje.
kontak na mail [email protected]

Nudim delo v okolici Šmartna pri Litiji Litije, Zagorja… čiščenje stanovanj, pomoč starejšim, spremstvo v trgovino, sprehajanje psov, likanje, pospravljanje,… kontakt: laura.poglajen@gmail,com

Puhec tudi mene zanima kakšno imate ponudbo. Spročite na [email protected]
sem mati majhnega otroka in bi mi dodatni zaslužek prišel zelo prav.

New Report

Close