delo na domu
pozdravljeni
mene zanima za delo za karšne koli informacije me kontaktirajte na mail [email protected]
lp
Živjo!
Pišem vam,ker sem prebrala da nudite delo na domu?!
Zanima me če še nudite,potem bi Vas še prosila za kakšno ponudbo gre!
Moj email naslov:[email protected]
Lep pozdrav!!
Pozdravljeni!
Tudi mene zanima delo na domu… imam tovrstne izkušnje s tem, varstvo otrok, pomoč v kuhinji, svetovanje in družba starejšim, nega starejših oseb, pomoč družinam in starejšim,…
Prosim, če ima kdo kakršnokoli delo na domu, naj me kontaktira, tudi G. Andrej (nisem razumela ali nudite sami delo na domu ali delo ponujate?!)
Hvala in lep pozdrav
Kristina
Kontakt: [email protected] (lokacija: notranjsko-kraška.prmorska-osrednjeslovenska)
Pozdravljeni! Tudi jaz bi rad izvedel kakšno dodatno informacijo o tem delu na domu. moj email: [email protected]
Pozdravljeni! Tudi jaz bi rad izvedel kakšno dodatno informacijo o tem delu na domu. moj email: [email protected]
Zanimam se za delo na domu, lepljenje, sestavljanje, pakiranje
Tudi mene zanima kakšno delo na domu. Sicer se doma sama rada ukvarjam z razvijanjem ročnih spretnosti vendar ne dobim službe niti v tej, niti kakšni drugi smeri. Pa bi rada probala kaj na domu, sestavljanje, lepljenje oziroma kaj podobnega. Kontakt in info na [email protected] če ima kdo kakšno informacijo se priporočam. Lp
Poleg redne zaposlitve iščem kakršnokoli dodatno delo čez vikende ali pa tudi v popoldanskem ali večernem času. Okolica Kranja Kontakt [email protected]
lep pozdrav.moje ime je darko .prihajam iz berlina.lahko vam uredim sestavljanje in pakiranje izdelkov za
potrebe fjrme bosch.samo resni,zacetni vlozek znasa 200 eur. [email protected]
Lahko pa poskusiš slovensko firmo za reklamna sporočila in nekaj dodatnega zaslužiš: