Najdi forum

Iščem delo na domu kakršnokoli razen delo z računalnikom. Torej kakšno ročno delo kot npr. sestavljanje, lepljenje, spajkanje itd…[email protected]

Pozdravljeni,

tudi jaz bi želel izvedeti več o delu doma. Prosim za informacije na mail: [email protected],
g. Andrej, hvala že vnaprej.

lp, Peter

Pozdravljeni!

Lepo bi prosila, da tudi meni pošljete več informacij glede dela na domu na [email protected].

Hvala lepa.

@Phantom , na vaš mail sem vam poslala vprašanje

lp

pozdravljeni

g Andrej tudi mene zanima kakšno delo ponujate prosim za več informacij na mail: [email protected]

Zakaj sta bila pa tu zbrisana dva mejla, kjer se je obvestilo, da g. Phantom ne odgovarja na e pošto, s čimer kaže na neresnost?

pozdravljeni g. andrej tudi mene zanima delo na domu prosim za več informacij na mail jozica.matevzic@ gmail.com lp

ojla tudi jst potrebujem delo na domu
Če veste za kakšno mi javite na [email protected]

LEP POZDRAV

Tudi jaz prosim za več informacij o delu na domu lp

[email protected]

Zdravo,
tudi jaz bi prosila za vašo ponudbo,če je še aktualen oglas!
[email protected]

LP

molim detalje [email protected]

Lepo bi prosila, da tudi meni pošljete več informacij glede dela na domu na [email protected] hvala lp

tudi mene zanima delo od doma moj mail [email protected]

G: Andrej, tudi mene zanima vaša ponudba, moj mail: [email protected]

pozdravljeni

g Andrej tudi mene zanima kakšno delo ponujate prosim za več informacij na mail:
[email protected]

Lepo bi prosila, da tudi meni pošljete več informacij glede dela na domu na. Moj email : [email protected]
Lp

zanima me če se je komu oglasil ta g. andrej

tudi mene zanima delo na domu
moj gmail je:
[email protected]

Tudi mene zanima, če ste prejeli kakšen mail, kakšno delo gospod nudi, sama namreč nisem prejela ničesar?

Hvala!

pozdravljeni

g Andrej tudi mene zanima kakšno delo ponujate prosim za več informacij na mail:
[email protected]

LP Aljaž

New Report

Close