Najdi forum

Prosim za pomoč.Ali je danes sploh možno dobiti kako delo na dom,da ni samo izkoriščanje že tako siromašnih ljudi iz katerih hočejo izvleči še tistih par evrov ki jih imamo. Sama že dolgo iščem kakršno koli delo,ki bi ga lahko opravljala doma,vendar neuspešno,a z današnjo delavsko plačo je težko preživeti,posebno če si sam z otroki.Mogoče pozna kdo kakega privatnika,ali podjetje,ki daje delo na dom.Rada bi delala in zaslužila kaj,da bi lažje prišla skozi mesec.

Lunca111,

najprej moraš vedeti, da nisi osamljena v svoji želji, da bi rada dodatno zaslužila od doma. Predlagam, da začneš verjeti, da je možno tudi (pre)živeti od dela doma. Glavno orodje, ki ti pri tem lahko pomaga, pa je internet, zagotovo ga imaš. Zaslužek preko interneta nikakor ni utopija, ampak precej verjetna realnost, če le verjameš v to. Vedeti moraš tudi, da obogatel čez noč ni in ne bo nihče, zato ti odsvetujem vse tiste ponudbe (spletne strani), ki ponujajo zaslužek s klikanjem, igrami na srečo ipd. Vsak posel zahteva svoj čas, vloženo delo in tudi nekaj denarja. Bistveno pri vsem tem pa je, da časa ne smemo zamenjati za denar ;). Treba pa se je naučiti vsaj osnove internetnega marketinga, potem pa je vsak tudi lasten internetni posel nekaj povsem samoumevnega. Paziti moraš samo, da pred tem ne zapadeš v vsemogoče nakupe raznih e-priročnikov, dvd-jev, delavnic ipd., ker te to lahko stane zelo veliko denarja (in časa, ki nam ga vsem primanjkuje). Saj ne, da te ne bi ničesar naučili, le tistega bistvenega ti ne povejo – kako začeti služiti konkretne zneske? Sama sem šla že skoraj po tej poti, dokler nisem naletela na guruja internetnega marketinga Darrena Salkelda, ki mi je podal tisti “manjkajoči košček sestavljanke”, kot ga imenuje tudi sam. Zelo koristne informacije, če te zanima – http://www.r5mylife.net. Preden pa se podaš na novo pot, pa moraš vedeti, da moraš najprej sama pri sebi vedeti, kaj v življenju hočeš oz. kaj si želiš. Kajti vse lahko imaš. Vendar pa je vse odvisno samo od tebe in boš za svojo situacijo najprej morala nehala kriviti druge. Žal tako je 😉
Želim ti veliko uspeha in trde volje!

Kako naj se ti javim,ker nimam tvojga e-naslova,kajti zanima me tvoja ponudba.

Zdravo,

ker sem opazila, da vas večina tukaj poskuša tudi nekako priti do dodatnega zaslužka preko interneta sem se odločila, da vas seznanim s trenutno najboljšim in najhitreje rastočim podjetjem na internetu, katero je zaradi svojega fantastičnega programa samo v 3 mesecih poslovanja skokovito prodrlo v več kot 90 držav po vsem svetu! Člani se vpisujejo v povprečju vsako minuto. Ne želim vas obremenjevati s preveč informacijami, zato vam bom povedala le na kratko. Podjetje se imenuje Stiforp profits, služiš pa z dodajanjem novih članov ali pa tudi BREZ dodajanja. V čem se tole podjetje razlikuje od drugih podobnih podjetij je v tem, da osebno ne rabiš vključiti nobenega novega člana in kljub temu sčasoma zaslužiš do $2.047,00 z matrico, ki sega do 14 stopnje. To je SPILLOVER oz. prelivanje članov v vašo MATRICO, ni važno kdo jih je registriral.

Vzemite si 15 minut časa ter preberite tole stran[/url] in videli boste kako zmogljiva je ta stvar

Vpis (predprijava)

Lep dan

Pozdravljeni vsi zaslužka željni bralci foruma. Tudi sam sem iskal načine kako zaslužiti in sem našel to stran https://www.ysense.com/?rb=59596692. S to stranjo trenutno po pol leta služim 150 evrov mesečno. Stran je red dobra, treba pa je biti vztrajen.

Trenutno iščem sodelavce, za delo od doma, nakup po ugodnih cenah, prodaja in seveda zelo dober zasluzek.

Potem je to odlična priložnost, da ustanovite svoje majhno podjetje z malo truda in malo naložb!

 

Gmail: [email protected]

New Report

Close