Najdi forum

Če koga zanima delo za podjetje Calivita, kjer se da kar dobro zaslužiti, naj me kontaktira na mail: [email protected]

Če vložiš malo truda in se lotiš resne prodaje, lahko tudi preko spletne strani, saj calivita nudi možnost da si ustvariš spletno stran, na kateri prodajaš njihove izdelke. In lahko dosti več zaslužiš. Tako, da je to delo tudi za tiste, ki jim prodaja ne gre ravno dobro od rok ( kot meni ) in se mu enostavno ne ljubi prepričevat ljudi. Zato prodajaš izdelke tudi preko spleta.

Kontaktirajte me, pomagala vam bom pri včlanitvi. Začetni vložek je 30 eurov, oz. nakup izdelkov za 30 eurov-skupni znesek. Tako, da vaš vložek ne gre v nič, ampak kupite nekaj zase, tako peizkusite kakovost izdelkov. ( za hujšanje, celulit, vitamini, minerali, razstrupljanje telesa,….)

LP

bievro mene zanima kaj vse ponujate za delo moj meil [email protected]

Če koga zanima delo na domu, naj piše e-mail [email protected]. Nudim delo in dodaten zaslužek iz okolice dolenjske.

spoštovani sem sicer iz ormoža in me zanima če bi tudi jaz in partner lahko delala pri vas.Prevoz imama PROSIM če me pokličete na tel:051844373LP

gospod bievro! če še je delo aktualno vas prosim če mi pišete na e-pošto [email protected] poprijela bi za vsako delo,ki bi mi ga nudili saj živimo 3člani z 290e LP zdenka

iščem delo na domu, imam delavnico prostor, čas…sestavljal bi kaj ali kaj podobnega. Ce imate delo zame, me kontaktirajte na tel.031818129
LP Milan

Žal, je že vse zapolnjeno, v primeru povečanja dela, vas kontaktiram.
Hvala

iššem delo na domu kakršnokoli sam da je delo sem iz Lj.
kontakt na email [email protected]

zdravo sem moški star 49 let in po poškodbi hrbtenice se mi je vse porušlo:(
zelo rad bi nekaj delav. znam poprijeti za vsa dela saj sem prej delav na turnih križe, na domu žlebe, strelovode, za streho razne figure recimo peteline,… zdaj pa ko sem doma in nevem kaj bi počel pa me zanima če je katero delo za delati na domu če ve kdo mi naj pove.primem se vsakega dela!

Tudi jaz bi bil vesel vsakega dodatnega evra…naj mi piše na moj mail [email protected] kdorkoli,ki ve za kakšno možnost dodatnega zaslužka.Hvala že vnaprej.

Pozdravljeni,

če koga zanima trženje oglasnega prostora na različnih projektih (po začetnem uvajanju lahko tudi delo od doma), se javite na [email protected]. Gre za dobro plačano delo dopoldan med tednom.

LP

Toni sočustvujem s teboj, čeprav imam šele 24 let, se že nekaj časa mučim zaradi hudih bolečin v hrbtenici. Že skoraj pozabila kako je živeti… pa taka mladost 🙁

Se priporočam za kakšno delo na računalniku, od doma… (marketing odpade).

Lep pozdrav in veliko uspeha vsem!

Hello

Krasne novice imam za vas. V mojem poslu Mandura se mi je pravkar odprlo mesto, ki ima 3,604,008 Team Volume (TV). Prosimo, kliknite na spodnjo povezavo, da si boste zagotovili ta položaj, dokler je še na voljo.

Vpišite se tukaj
https://www.mandurabackoffice.com/distributorSignup.php?sponsorId=100917242

V letu 2008 je Mandura prišla z določitvijo, da povrne družbi. Združili so inteligentne in zelo izkušene posameznike, skupaj združeni v dobro ekipo, so ugotovili, da z uporabo znanja in sposobnosti vsakega člana, bi slednji lahko razvili podjetje, ki bi koristilo za prehransko in finančno blaginjo drugih.

Mandura™ je bila ustanovljena s ciljem, da pomagajo posameznikom in družinam:
•Da spremenijo njihovo celotno zdravstveno stanje.
•Da spremenijo svoje celotno finančno stanje.
•Da svoje življenjske dolgove in kredite izplačajo in živijo naprej brez njih.
•Da vsem, ki jih skrbi njihova pokojnina, imajo izbiro, kdaj in kako naj se upokojijo.

Vpišite se tukaj
https://www.mandurabackoffice.com/distributorSignup.php?sponsorId=100917242

Več informacij o produktih in poslovanjih kliknite tukaj
http://www.e.mandurarep.com

Živjo,

Tudi mene zanima delo na domu, imam smisel za estetiko in oblikovanje, sem pa natančna in zanesljiva.

031 858 949

Mene pa zanima če je kdo že slišal za podjetje Galanterija Harc? Delaš doma. Vnaprej plačaš 80.00 €. Ali kdo kaj ve o tem?

Sicer za to podjetje še nisem nikoli slišala, vam pa predlagam, da se ne lotevate posla, za katerega že vnaprej OD VAS zahtevajo 80€!! Bodite no pametni… !!! 🙂

Preberite tole:

http://med.over.net/forum5/read.php?59,1680314

Hvala vam za informacije. Sem dosti prebrala tako da ne bo nič iz tega dela. Hvala še enkrat.

Zanima me, kaj pri nas dela tržna inšpekcija, policija ali kakšni drugi organi, da tega Harca niso preiskali??? Kako je mogoče, da je prinesel okrog že toliko ljudi, pa še kar objavlja svoje oglase in nadaljuje s svojimi nečednimi posli???

Sem pri tipkanju zelo hitra. Sem pa iz Ljubljane. Če ste zaineresirani, me pokličite na tel. 070-864-394. Vse ostalo se lahko dogovoriva po telefonu.

Lep pozdrav

M.

New Report

Close