Najdi forum

tudi mene zanima delo na domu…
KOzina-koper

Najprej mi naj prosim vsi oprostijo na morebitni žaljivki ki jih bom zapisal:
Delati iz domačega fotelja z daljincem v roki pač ne gre. Potrebno se je dvigniti.
Nekateri se dnevno vozijo na delo tudi do 350 km, mi bi pa radi delo imeli doma. HALO, aja samo to gre delat doma, a je treba tudi plačate račun za to.
Za vse tiste ki pa ne želite delati DOMA in ste samozavestni, imate voljo in vztrajnost, ste pripravljeni na nove izive, nova znanja in predvsem želite doseči nekaj več ponujam na razpolago svoj zaseben predal za sporočila, oziroma odpiram tel.:070 215 220 za dodatne informacije.
Informacija in znanje so vodilo, vaša odločitev pa je ali si dejansko informacije tudi želite.

tudi mene zanima delo na domu…po moznosti kaksno varstvo otrok… [email protected]

Iščem delo na domu do 4ure dnevno dop. oziroma pop.,po dogovoru.
Kontakt: [email protected]

Bievro, mar delo doma ni delo? Ga podcenjujete, očitno .Nekateri imajo doma obveznosti zaradi katerih ne morejo biti vse dni z doma.Nekateri delajo doma popoldan, ker imajo dopoldan redno vendar slabo plačano službo. Nekateri, ki so brezposelni pa si ne morejo privoščiti vozit se 350 km, ne znese ne finančno, ne časovno, razen če zapustijo svoje otroke, svoje družine.Samo nekaj primerov, ko ne gre drugače, kot delo doma. Lahko to razumeš? Najbrž ne.

Trenutno smo v slabi situciji in delo na domu bi nam prav prišlo. Pa kaj vam je folk. Ali živite v pravljici? Hja tudi jaz bi kaj počela zraven redne zaposlitve s plačilom dovolj za položnice!?! Toda komu verjeti???? Mislim, da zaupanja v tej državi že dolgo ni več!

Nikogar ne podcenjuje. Napisal sem takole:
Najprej mi naj prosim vsi oprostijo na morebitni žaljivki ki jih bom zapisal:
Delati iz domačega fotelja z daljincem v roki pač ne gre. Potrebno se je dvigniti.
Nato pa nadaljeval s stavkom:
Za vse tiste ki pa ne želite delati DOMA in ste samozavestni, imate voljo in vztrajnost, ste pripravljeni na nove izive, nova znanja in predvsem želite doseči nekaj več ponujam na razpolago svoj zaseben predal za sporočila, oziroma odpiram tel.:070 215 220 za dodatne informacije.
Informacija in znanje so vodilo, vaša odločitev pa je ali si dejansko informacije tudi želite.
Tako to je. Tisti ki želi delati doma, si uredi poslovni prostor in odpre s.p. ali d.o.o. in dela lahko doma, lahko ureja svoj delovni čas kot mu to ustreza. Vsi ostali pa, ja treba pač nekaj delati če želimo ali želite kaj zaslužiti.
Ali žalim? Za tste ki menijo da sem jih užalil, jim lahko takoj podpišem da v življenju nikoli ne bodo uspeli saj vedno pričakujejo da bodo drugi nekaj naredili namesto njih.
Za vsako službo je potrebno nekaj narediti. V prvi vrsti je potrebno oditi na razgovor, pridobiti informacije kaj, kje in koliko boste delali, tudi izveste kolikšna bo vaša plača.
Pred dnevi me je poklical negdo iz K… in hotel izvedeti za kakšno delo gre.
Vprašal sem ga: Kaj bi pa vi želeli?
Delo, mi je odgovoril na kratko.
V redu, potem pa boste vi delali zame, jaz bom pa kasiral, sem mu odgovoril.
Možakar je odložil slušalko.
Res so težki časi, toda nikakor ne razumem, da nekateri ljudje ne dojamejo da dejansko prodajajo sami sebe, torej delajo za denar.
Ko vam ponudim informacije, vam dejansko ponudim informacije. Informacije kako urediti svoje življenje tako v finančnem kakor v družbenem nivoju. A je teško razumeti.
Če vam je to teško razumeti kako bi se šele znašli če bi vam napisal zakaj se sploh gre?
Zato je pač potrebno informacijo pridobiti tako vizualno kakor pisno.
Pa še to. Ne ni veriga, ni prodaja od vrat do vrat.
Je vaša osebna odločitev kje želite biti jutri. Je informacija kako doseči to kar si želimo.
In kaj si želimo? Večji dohodek, več prostega časa, več časa za družino, več …
Torej želite VEČ. potem nekaj tudi storite. Morda je prvi korah do več ravno na tel.:070 215 220.
Lep pozdrav in začnite verjeti, verjeti najprej sebi, ker kdo ne verjame vase, ne verjame v nikogar.

Delati iz domačega fotelja z daljincem v roki pač ne gre….zatorej ljudje dvignimo svoje lene riti, vzemimo telefone v roke in pokličimo bievra, kajti če hočemo lepo dostojno živeti moramo pač delati….širiti informacije, pridobivati informacije, bla, bla, bla. Me res zanima koliko ljudi dejansko pokliče, oz. se odloči za opravljanje takega dela… (dela o katerem se ne morete iskreno razpisati na tem forumu). Kaj pa bi potem moral človek, ki vas pokliče povedati?? Kaj želi od vas? Ja porka madonca a ne iščemo vsi isto…pošteno delo. Pa dajmo drugače, pa bomo mi kasirali, vi pa delajte.Dokler pa ne boste pošteno napisali za katero delo gre, bolj malo verjamem, da boste navadnega delavskega človečka pripravili na to, da dvigne svojo leno rit in zavrti vašo tel. številko…v upanju, da bo dobil tisti VEČ.

Čisti primer sociakizma, ali komunizma.
Najprej daj pol pa bom jaz delal.
Halo, teh časov ni več.
Ničkolikokrat sem zapisal. Ponujam vam roko. Ponovno bom zapisal. Ponujam vam roko.
Roko pomoči, roko ki vam lahko omogoči to kar si želite, le nekaj je potrebno narediti. Biti dovolj samozavesten, ter radoveden, z željo po novih informacijah in znanju.
Želite več potem morate biti pripravljeni narediti nekaj več in drugače kot ste delali do sedaj.
Lahko pa ostanete tam kjer ste v toplem zavetju domače peči v novi fotelji pred TV z daljincem v roki.
Vsakemu od teh podpišem, da bojo tam tudi čez deset, dvajset ali več let, z istimi ali celo večjimi težavami kot danes in spet bodo krivili druge zato ker oni nimajo nič, ker oni niso nič dosegli, ker oni morajo prositi za pomoč državo ki za njih noče nič narediti.
Toliko o tem kdo mora kaj narediti.
Želite spremeniti tok svojega življenja, želite VEČ, več denarja, več prostega časa, več dopusta, večje stanovanje, večjo rento, več …, ja drage dame, gospe, gospodje, potrebno je v prvi vrsti spremeniti nekaj v življenju, Zato pa potrebujete informacijo in znanje.
Lahko bi napisal tukaj cele strani kako in kaj, tudi zakaj. toda verjemite mi 99% ljudi nebi dojelo kaj želim povedati.
Zakaj?
Vse je preveč obsežno, vsak je posameznik zase in vsak z svojimi težavami, zato obstajajo informacije, kjer vidite celoto, izluščite opa del ki je za Vas primeren in zanimiv.
Vrata so odprta vsem. Tistim za in tistim proti. Informacije pa so zastonj.
Torej kaj lahko izgubite? Samo vaš prosti čas. Lahko pa da bo ravno ta čas vaša najboljša investicija v življenju?
Res pa je da vse ni za vse. Toda vse se da naučiti. A je gno že znal hoditi ob rojstvu, je znal voziti kolo, avto, speči kruh, zdraviti ljudi. Vsi so se to morali naučiti in pridobivati takšne in drugačne informacije.
Torej kaj boste storili.
Še naprej kritizirali moje in podobna pisanja, ter ostali tam kjer ste, ali ba postali radovedni in svoj prosti čas podarili nam zato da izveste neka več.
Odločitev je vaša, mi smo ta korak že naredili, mi smo svojo usodo vzeli v svoje roke.
Lep pozdrav vsem,

Kera nakladancija …… :))))) Pa ne mi rečt, da kdo še pade na te fore……..

Res je malo jih verjame v napisano, ne tajim. Toda ti ki so verjeli, danes uspešno rešujejo svoje težave.
Moj namen ni, da mi vsi verjamejo in sledijo. Nisem Jezus, Mohamed, Hitler ali Tito.
Moje zadovoljstvo je da tisti ki nam je zaupal dejansko danes žanje uspehe.
In kje si ti? Kje boš čez tri, pet, deset let.

Kot prvo se pridružujem Bievru,da z delom iz fotelja ni nič

Kot drugo pa nekomu gor,ki je napisal naj nam bievro pojasni javno kakšen posel je in seveda katero podjetje.

sam sem začel delati za ameriško podjetje Agel Enterprises( http://www.agel.com),in sem prvi v Sloveniji. po večih mesecih raziskav o poslu od doma,sem končno našel podjetej ki je dostojno te besede. naj vam povem da sem sam delal pri Amway-u,Herbalife-u, GNLD-u , ampak nikjer nisem uspel. sprva sem bil kot večina na tem forumu,in se mislil da je vse to en velik nateg. ampak ko sem malo bolje razmislil,dela sem v enem podjetju,pa v drugem,pa v tretjem sem se vprašal: mogoče pa ni napaka v podjetjih,ali sem jaz nekaj narobe delal,ali pa so me mentorji narobe učili. in potem sem začel raziskovati in primerjati vsa podjetja,njihove načrte nagrajevanja,njihove izdelke,njihov sistem,vodstvo. vse dokler nisem našel nekaj unikatnega,AGEL. pregledal sem njihov načrt,in me je presenetilo koliko imajo nižje kriterije za visoka izplačila,potem izdelki-podjetje je kreator povsem nove kategorije izdelkov izdelki pa so zelo dobri ( več na spletni strani). potem vodstvo,z njimi so Randy Gage, Eric Worre, Craig Bradley, vse velike glave mrežnega marketinga. vtipkajte v google eno od teh imen in videli boste.
in kar je najpomembneje podpora,saj imam 24 urno podporo od njih,prejemam klice iz ZDA vsak dan,vsak teden imam online konferenco in treninge (brezplačno),dejansko so ob meni celo pot.

in kar me je največ privleklo,je pa to da sploh ni treba prodajati od vrat do vrat,kot pri vseh ostalih podjetjih,in to je to zaradi česa nisem uspel v prejšnjih poslih,JAZ NISEM PRODAJALEC. tukaj je cel posel baziran na osebni uporabi izdelkov,služim denar ko uporabljam izdelke,in ne morem uspeti dokler ne uspe član ki ga sponzoriram,in to mi je zelo všeč,ni natega,saj ne morem uspeti če vam ne pomagam uspeti.
kaj je potem moja naloga? moja naloga je da reklamiram izdelke in pomagam ljudem izvedeti za Agel,in pomagati njim narediti isto. Brez pritiska,brez drame,zvijanja z rokami.čisto preprosto.

vsi govorimo o nategih,jaz sem spremenil svoje mišljenje,zdaj ste vi na vrsti. meni nitreba verjeti,saj imate dovolj prostega čsa kot sem ga jaz imel,in raziščete po netu,google dela čuda.informirajte se preden svoje mišljenje izjavite.

JAZ SE NE KRIJEM,IN NE KRIJEM INFORMACIJE O POSLU,INFORMACIJE SO JAVNE ZA TO SI LAHKO VSAKDO POGLEDA

Moje ime je Enis Lulic in jaz sem Agel

http://www.thegelmaster.com
http://www.agel.com

Gospod Jože,

zaradi bolezni v družini in poslednično finančne stiske vas vljudno prosim za kontakt, če resnično obstaja možnost kaj zaslužiti. Ne bojim se dela, kakršnegakoli.

Lepo pozdravljeni,

Vilma

[email protected]

Spoštovani!
Z vsemi vami se strinjam. Ok.
Moj odgovor na vse nejeverne tomaže:
Vsako delo ki se ponuja tukaj na teh in drugih forumih je čisti nateg. Seveda saj je zanj potrebno delati in zakaj bi delal, če me pa država lepo podpira in obljublja visoko pokojnino (300 -500 €) po doživetju starostne dobe za upokojitev (po 65 oziroma ko boste šli bo to že 72 ali morda celo 75 let).
Tukaj sem ponudil delo in možnost zasluška ljudem ki si to želijo, očitno sem se motil, ali pač. Ne želite delati.
Sam se ukvarjam z zaključnimi deli v gradbeništvu, z visoko gradnjo, čisčenjem poslovnih objektov, imam še podjetje ki se ukvarja z računalništvom in računalniškimi sistemi, ter servis računalnikov in opreme, ter programiranjem. Posredno pa se ukvarjam tudi z financami. V vse te svere dela smo vpeti vsi v družini. V spisku mojih in ostalih družinskih poslih je cilka 60 različnih dejavnosti (tisti ki imajo podjetja ali s.p. vedo kaj to pomeni)
In vi bi radi da vam opišem s čim se ukvarjam, kako vam lahko pomagam?
Halo.
Ponudil sem vam roko. Jo želite? Potem sem vam pripravljen pomagati, svetovati, ponuditi delo. Če mislite obrekovati, obrekujte.
Mi smo dosegli stopnjo samostojnost, tako finančne kakor družbene, kdaj jo boste tisti ki tukaj vidite samo piramide.
Kot sem zapisal že nekaj krat. Pokažite mi delo ki ni povezano z piramido?
Ga ni, prav tako kot ni dela brez mrežnega marketinga.
Razlika je samo v tem, kako to kdo pojmuje.
Vsakemu kritiku ki se kritično odzove na vse kar se tukaj ponudi garantiram in podpišem uverjeno pri notarju če hoče, da nikoli ne bo nič dosegel dokler bo razmišljal tako kot razmišlja v svojih kritikah sedaj. Še več, upam si trditi, da bo njegova pot šla samo še navzdol.
Vsi ostali pa. gospod Gantar je nekoč zapisal:,,Osko gledanje, ozek uspeh.”
Jaz dodajam:,,Molk je zlato, informacija je lahko dijamant.”
Lep pozdrav, vsem skupaj.

Pokličeš,bievro 070215220
in se ti oglasi mms tajnica,po pisku pustite sporočilo.

Bievro,

sem zainteresirana za delo v vašem podjetju, ki se ukvarja z računalništvom, saj se zelo spoznam na računalništvo, tudi programiranje….o gradbeništvu ne vem praktično ničesar, tudi čiščenje mi gre dobro od rok, saj vsako soboto temeljito počistim svojo hišo…ki je…beri: ni majhna. O financah vem toliko, kolikor pač moram vedeti, da preživim…ne vlagam prigaranega denarja, ker ga je pač premalo za vlaganje in tudi v bodoče ne mislim vlagat, dokler bodo povprečne slovenske plače tako majhne. Ne sedim doma na kavču in čakam. Sem pridna, delavna.. se hitro učim… Sedaj pa vprašanje: Ali je možno z vami kontaktirat preko telefona, ne da bi puščali sporočilo po različnih piskih? Ali lahko pridem na razgovor, glede na to, da že nekaj časa nudite ogrooomno informacij o nekem delu. V tem primeru me zelo zanima računalništvo.Ali se lahko srečava iz oči v oči, reciva na vašem domu, oz. sedežu podjetja. Nam zaupate ime vaše opevane firme…oz. sklop firm, ki jih imate. Ker cirka 60 dejavnosti, ki jih opisujete zgoraj ni mačji kašelj…in bi mi, ki resno iščemo dodatno delo in smo pripravljeni delat lahko še kako pripomogli vašim dejavnostim. Zato vas lepo prosim, pustite tel. št. na katero vas bomo lahko osebno poklicali in tudi osebno pokramljali, ali pa še bolje se osebno srečali.

Hvala!

070 215 220

Pozdrav,

če vas zanima delo preko interneta ali offline iščemo svetovalce in svetovalke za vodje ekipe v vsaki regiji po Sloveniji. Mandura Slovenija začne poslovati junija.

Več na http://www.mandura.si[/url

Olla, za vse tiste, ki vas zanima delo na domu. Oglejte si bogato ponudbo online zaposlitev na www.mysanablog.com

New Report

Close