delo na domu
prosim za delo na domu če imate kak kontakt da mi to uspe dobiti me kontaktirajte na
[email protected]
kaj je to? zakaj se gre? da ni to ena vrsta goljufije, ko ljudje prebirajo maile in se jim kao nabira denar, pol naj bi si to nakazali na paypal, ko kao zberejo določeno vsoto, valda te pol zbrišejo al pa ti neki zablokirajo, tako da dejansko nč ne dobiš.[/quote]
Ja to je to. Pred neka meseci je moj brat naletel na to. Dobil ni nič samo virus , ki mu je uničil računalnik!
Lep pozdrav.
Za vse vas imam rešitev.
delo – mrežni marketing, kre za širjenje izdelka ki ga vse ženske potrebujemo-vložke) izdelek je izoblikovala znanstvenica na Kitajskem. Ta izdelek vsebuje anione, ki uničujejo bakterije ki se nabirajo. Ostali vložki imajo spodnjo plast sestavljeno iz plastike kar je najslabše. Enako kot bi si dale polivinilasto vrečko na njo malo vate ali gela in bombaža potem pa še malo plastike in bi to uporabljale?
Izdelek je dober in se dobesedno prodaja sam od sebe. Preprečuje vnetja, beli tok, srbenje, vlažnost (ker upije) in s tem tudi vse bakterije., raka na materničnem vratu, neplodnost.
Nažalost je dejstvo da ima veliko žensk veliko težav ravno zaradi teh vložkov ki jih uporabljamo. Umetno, plastično in vse bakterije gredo v vašo nožnico. Smrdi, srbi, mokro je. Zveni znano kajne?
Ob majhnem trudu lahko napolnimo svoje denarnice z še eno dodatno plačo.
Zakaj je ta mrežni marketing poseben? gre v širino in globino mi pa smo od vsake plačani. Nič točk, popustov, in nategovanja… vse se šteje v eurih.
Ne bo vam žal.
Če koga zanima mi lahko piše na [email protected] ali pokliče na 041851335
Pa zagrabimo, da bomo lahko malo boljše živeli. Lp
če še rabite pretipkavanje me prosim kontaktirajte na mail…[email protected]
Lp
Imam čas, prostor in voljo za delo.
Kontaktirajte me na e-mail: [email protected]
Lp
Spoštovani !
Vem kako je to ko nimaš niti toliko, da bi si nekaj privoščil. Midva z ženo sva ostala samo z 450 € na mesec tako, da sva si poiskala dodatno delo. Ne vem kje ste delali lahko pa vam ponudim dodatno delo kot ga delava midva z ženo. Če vas zanima me pokličite in prideva vam predstavim delo ali pa me pokličite na tel. 070 228 787.
Lp
BI CENEJE NAKUPOVALI, TANKALI TER IMELI DODATNI PRIHODEK??
Ustanovljeno je bilo podjetje, ki ljudem v Avstriji in Nemčiji omogoča, da lahko v najboljših trgovskih verigah in bencinskih črpalkah kupujejo 10-15% ceneje(Hofer, Hofer reisen, Mpreis, DM, Rewe, Spar, Eurospar, Interspar, Spar 2000, Hervis Sport, OMV, Shell, JET, BP, Agip, AVANTI,..). Vse kar je potrebno narediti je to, da si preko interneta naročijo vrednostne bone in odidejo nakupovat!
S temi vrednostnimi boni vsaka stranka prihrani gotovino pri vsakodnevnih nakupih. Prihranijo tudi do 15% na nakup, kar pa ni malo. Pri nakupu za 100€ dobijo 15€ popusta!
Kmalu bomo to možnost začeli koristiti tudi v Sloveniji. Vse kar je potrebno storiti je to, da se brezplačno registrirate na povabilo. Ob registraciji dobite svojo spletno pisarno preko katere naročite vrednostne bone in jih potem dobite na dom ter odidete nakupovati ceneje.
Verjetno se sprašujete kako je to mogoče? Odgovor je preprost: ker je vedno več članov podjetja, se lahko lastnik izbori za takšne popuste, saj podjetjem kateri dajejo popuste omogoča večji promet in si to lahko privoščijo.
Vsak ki bi želeli to možnost koristiti, naj mi piše na E-mail: ***[email protected]*** in bo dobil vse potrebne informacije. Za vse, ki boste postali brezplačni člani podjetja, pa tudi dodatni zaslužek in še nekaj zelo lepih popustov, ki jih že lahko koristimo v Sloveniji!!
KONTAKT: [email protected]
Lep pozdrav
Pozdravljeni!
Sem študentka in (kot večina) iščem honorarno delo na domu. Ker študiram slovenščino, bi bila zelo vesela, če bi našla katero od naslednjih del: pretipkavanje in urejanje besedil, lektoriranje, inštrukcije (slovenščine, osnov italijanščine in angleščine)! Sprejela pa bi tudi dela, kot so leplenje, sestavljanje, izdelovanje vizitk in podobna ročna dela (štikanje, pletenje …)!!
Delo res nujno potrebujem!!!!!
Kontakt: [email protected] ali [email protected]
iššem delo na domu kakršnokoli sam da je delo sem iz okolice celja
kontakt na email [email protected]
Spoštovani!
PONUJAM VAM RESNO DELO.
Pošiljam vam ponudbo super priložnost, ali jo boste izkoristili, mi smo jo.
Pošiljam vam malo opisa od kje prihaja denar in kaj se dela v naši organizaciji, če vas bo zanimalo kaj več, mi pišite na: [email protected], da se bomo dogovorili za informativni sestanek, KAJTI TO JE EDINI SISTEM DO SEDAJ, KI SEM GA JAZ SPOZNAL V SVOJH 30 LETIH SLUŽBOVANJA, KJER SI RESNIČNO PLAČAN PO UČINKU, TO POMENI DA ČLOVEK DOBI DOBRO PLAČILO ZA DELO KI GA OPRAVI, NEDELO TUKAJ NI PLAČANO
Upam, da ste reseni iskalci dela in da boste tole prebrali v celoti, ker vam ponujam priložnost, ki je povsem legalna zadeva in je odobrena od Gospodarske zbornice Slovenjije leta 1995. Verjetno se strinjate, da je danes vse težji in večji problem poiskati varno službo, zato vam priporočam, da natančno prečitate sporočilo, ki ga vam pošiljam, dobro premislite in se oglasite glede dogovora za sestanek.
To ni samo zanimivo ampak je tudi življenjskega pomena.
KAJ LAHKO VI PRIDOBITE?
V 1.FAZI PROFITIRATE – POCENITE VAŠ ŽIVLJENJSKI STROŠEK
V 2.FAZI LAHKO DOBRO ZASLUŽITE
IČEMO LJUDI, KI ŽELIJO DOSEČI V ŽIVLJENJU NEKAJ VEČ
Ne ponujam vam FINANČNIH IGER
Tisti ljudje, ki so si dovolili pogledati in preveriti so danes veseli, sproščeni in zelo navdušeni nad možnostjo, ki jo nam vsem nudi ekonomija nove dobe.
Strah je odveč, ker: – NI INVESTICIJE(ni tveganja ni finančna igra)
– NI AKVIZITERSTVO (ker ne prodajamo izdelkov od vrat do vrat)
– KDO ŽE SODELUJE Z NAMI? Vse strukture ljudi: dr., ing., profesorji, PRAVNIKI, podjetniki,politiki, študentje, upokojenci, ……. saj si vsi ljudje želimo več časa in več denarja, pri nas lahko dosežete oboje. NE VERJAMETE – PREVERITE, saj vas nič ne stane, če boste preveril.
Z vsem spoštovanjem
Jože