delo na domu
ZA VSE KI BI ZELELI SLUZITI KAR OD DOMA!!!!!!!!!!
preverjeno deluje iz moje roke…
samo se registrirate in kliknete na oglas.vse kar rabite je 5 min vsak dan in ze sluzite
http://www.clixsense.com/?2968887
lp
Zdravo!
Trenutno sem študentka določene VSŠ, ker štipendije nimam, si moram denar prislužiti z delom. Delo je sevda koristno. Rada delam, karkoli, ne glede na to za kaj se trenutno izobražujem, saj če bi iskala delo za to smer, verjetno nebi dobila dela…ker je delo za kakršnega se izobražujem kar odgovorno.
Sem delavna, zanseljiva, točna, dosledno natančna, ter prilagodljiva.
Delo na domu bi mi zelo ustrezalo, lahko čistim stanovanje, pazim otroke, rada tudi kuham…
Delala bi karkoli, saj potrebujem denar,da bi lažje doštudirala.
Za kakršno koli pomoč pri iskanju dela, se zahvaljujem že v naprej.
Jaz bi potrebovala študentko ali kogarkoli, ki bi mi pretipkal nekaj… Po možnosti, da je iz okolice Žalca, Celja… Ker imam tako vrsto zaposlitve, kjer je veliko nepomembne pisarije, za katero mi velikokrat zmanjka časa, bi z veseljem to prepustila komu, ki po možnosti obvlada desetprstno tipkanje. Tako, da sem večkrat v situaciji, ko potrebujem nekoga.
Zaenkrat je to en daljši tekst okrog 80 strani, po dve strani imata okrog 3000 znakov s presledki.
Pozdravljeni!
Sem iz Maribora in dobro obvladam desetprstno tipkanje. Lahko vam pretipkam tekst.
Kontakt: [email protected]
L.p.
Darja
Pozdravljeni!
Tudi sama vam lahko pomagam pri pretipkavanju teksta, če še morda vedno potrebujete pomoč!
Kontakt: [email protected]
Lep pozdrav!
Prosim lahko več informacij na mail od kot ste kako se tole dela?