Najdi forum

tut men.

Lahko še meni javite.Tudi jaz že nekaj časa neuspešno iščem delo na domu, kot je sestavljanje svinčnikov in bi bila zelo hvaležna Jelki če bi vprašala kolegico, za kakrešen koli naslov ali tel. na katerega se obrnem za sestavo kemičnih svinčnikov.

Najlepša hvala

tudi mene zanima delo na domu,sem mati samohranilka in bi mi to delo zelo veliko pomenilo

Tudi jaz in mož iščeva delo na domu, on je elektonik in ima precej izkušenj jaz pa šivilja, ki trenutno delam z elektroniko 8 spajkam, programiram, testiram. Ni pomemebno kaj bi delala, samo, da bi lahko dodatno popoldne še kaj zaslužila.
Hvala
Bernarda

tudi mene zanima delo na domu.hvala rosanda

Tudi jaz bi želela delati doma če ima gdo kakšno delo ,ročnih spretnosti sem se navadila v podjtju kjer sem delala kot sestavljalka,toda žal je šlo v stečaj.

hej sem iz mb in tudi mene zanima honorarno delo na domu.že v naprej se zahvaljujem za prijaznost in poštenost

mene zanima če bi mi lahko kdo dal kakšen kontakt z tistim ki ima te kemične svinčnike oz katero drugo delo. hvala za vaš trud lp zdravko

Sem iz Bohinja in tudi mene zanima delo na domu,če gdo kaj ve naj mi to prosim sporoči.

ZA VSE KI BI ZELELI SLUZITI KAR OD DOMA!!!!!!!!!!

preverjeno deluje iz moje roke…
samo se registrirate in kliknete na oglas.vse kar rabite je 5 min vsak dan in ze sluzite

http://www.clixsense.com/?2968887

lp

Zdravo!

Trenutno sem študentka določene VSŠ, ker štipendije nimam, si moram denar prislužiti z delom. Delo je sevda koristno. Rada delam, karkoli, ne glede na to za kaj se trenutno izobražujem, saj če bi iskala delo za to smer, verjetno nebi dobila dela…ker je delo za kakršnega se izobražujem kar odgovorno.
Sem delavna, zanseljiva, točna, dosledno natančna, ter prilagodljiva.

Delo na domu bi mi zelo ustrezalo, lahko čistim stanovanje, pazim otroke, rada tudi kuham…

Delala bi karkoli, saj potrebujem denar,da bi lažje doštudirala.

Za kakršno koli pomoč pri iskanju dela, se zahvaljujem že v naprej.

Jaz bi potrebovala študentko ali kogarkoli, ki bi mi pretipkal nekaj… Po možnosti, da je iz okolice Žalca, Celja… Ker imam tako vrsto zaposlitve, kjer je veliko nepomembne pisarije, za katero mi velikokrat zmanjka časa, bi z veseljem to prepustila komu, ki po možnosti obvlada desetprstno tipkanje. Tako, da sem večkrat v situaciji, ko potrebujem nekoga.

Zaenkrat je to en daljši tekst okrog 80 strani, po dve strani imata okrog 3000 znakov s presledki.

lp

jaz pretipkam vse, kar je potrebno, nisem pa z vašega konca.

[email protected]

lp

Pozdravljeni!

Sem iz Maribora in dobro obvladam desetprstno tipkanje. Lahko vam pretipkam tekst.

Kontakt: [email protected]

L.p.

Darja

pozdravljeni,

Sem iz Celja in vam lahko pretipkam tekst.

[email protected]

lep pozdrav, Barbara

Pozdravljeni!

Tudi sama vam lahko pomagam pri pretipkavanju teksta, če še morda vedno potrebujete pomoč!

Kontakt: [email protected]

Lep pozdrav!

031835923 sestavljanje kulijev.dobro plačano delo.

Lep pozdrav sem Irena iz Hrastnika in me zanima delo na domu tudi sestavljanje kulijev.Zanima me kako kaj to poteka in ali se rabite ljudi za delat.lp

Prosim lahko več informacij na mail od kot ste kako se tole dela?

[email protected]

delo je že oddano..sem klicala danes zjutraj

New Report

Close