Najdi forum

Pozdravljeni,

Tudi jaz sem ena izmed mnogih, ki mi primanjkuje denarja (otrok, stanovanje) in bi želela poleg redne službe opravljati še kakšno ročno delo doma.
V Salomonovem oglasniku ponujajo kar nekaj del (svitki za na glavo, kozolci iz lesa, nalepke, filaterija….).
Zanima me ali se kdo ukvarja s tem in kakšni so zaslužki oz. je sploh kaj na tem?
Veste še za kakšno drugo donosno delo (razen 090 ter računalniško delo)???

Lep pozdrav,

Monika

Živjo,
tudi jaz sem malo klicarila naokoli, glede nalepk Auto Guard, pa ne vem kaj naj si mislim. A se mi splača tvegati 15000 sit? A ima kdo izkušnje s tem? In, če kako je z dohodnino?
Lep pozdrav!

Ne nasedaj in ne pošiljaj denarja.

LP
Mateja

Imaš kakšne slabe izkušnje?

M.

Jaz imam slabe izkušnje.
Ne nasedaj.

LP

tudi sam sem poskusil s temi deli prospekte mi je poslal neki gospod iz idrije ali tolmina nevem točno. Povem pa lahko samo to da je vse skupaj čista nula,osebno sem se poskusil v izdelovanju gorenjskih kozolcev,Vendar ko sem prebral navodila za idelavo me je minilo.Iz firbca sem poskusil narediti enega za preizkus,seveda pod takimi pogoji kot jih naročnik zahteva.Prvo je les moral biti leska kar seveda ni priblem,iz te leske je bilo potrebno ročno z nožičom obdelati kvadratne paličice katere so morale biti lepo in enako oblikovane,ne brušene.Predstavljajte si koliko časa porabite za izdelavo ene paličice kaj šele za cel kozolček na koncu pa ti še porečejo da izdelek ne ustreza njihovim zahtevam.Toliko v vednost ne spuščajte se v strošek saj je treba dokumentacijo ki jo dobite za opravilo del plačati,na koncu pa ne morete dobiti oziroma zaslužiti niti toliko da povrnete svoj denar ki ste ga dali za stroške.Povem vam da tile tiči služijo samo s tem ko pošljejo gradivo ki ga je treba plačati od dela pa tako ni nič.
PREMISLITE

Vse je en sam nateg! Ne nasedajte, govorim vam iz lastnih izkušenj.

Tudi AutoGuard????????? Zakaj?

New Report

Close