Najdi forum

Pozdravljeni.
Zanima me ali je mogoče že kdo pričel oziroma kontaktiral z osebo ki preko oglasnika ponuja delo na domu in sicer za neko firmo AUTO GUARD menda iz Amerike.
Zahteva polog kot garancijo za naročilo in še dodaten strošek za nabavo materiala.
Če je že kdo poskusil, naj mi prosim pove, ker nimam pri tem najboljšega občutka.

Če kdo ve za kako zanimivo delo na domu, ga tudi prosim, če mi odgovori.

Lep pozdrav.

Če imaš toliko denarja, da boš založil za material, pa poskusi. Vem, da ni majhna vsota.
Izdelati jih je namreč skoraj nemogoče, oni pa lepo pokasirajo tvoje denarce.
LP

delo na domu tud jaz iščem, pa kar koli sem iskala preko Oglasnika je bil en “bull @!#$”, ponavadi je bila samo “natega”, da čim več denarja od ljudi izvlečejo. Če kej pametnega najdeš, kar sporoči!

Sama sem že pred dvemi leti poskušala to delati. Plačala sem vse kar so zahtevali, robo sem res dobila, vendar moraš potem tudi sam prodajati. Vse je en sam NATEG! Na tak način ne moreš nič zaslužiti. LP!

Pa še na nekaj sem pozabila opozoriti. V Nedeljskem dnevniku oglašuje firma ALO ALO iz Maribora za posredovanje dela na domu. Jaz sem jim plačala 5000 SIT vpisnine, dobila vzorec za pogledat (iz volne spleteni obesek) in ko sem se odločila, da bom začela delati, sem dobila dva klobka volne iz katerih naj bi delala obeske. Tako naj bi za en obesek porabila kar veliko časa in zaslužila skoraj nič. Ko sem poklicala gospoda Francija, da me je našponal, mi je obljubil, da mi bo za plačano vpisnino posredoval kakšno drugo delo. Pa mi do danes ni še nič, od tega pa je že tri leta. Najlažje je odpreti firmo, nategovati ljudi da plačajo vpisnino in jim ponuditi kar nekaj. Zato ne nasedajte temu oglasu.

Dada, tudi mene je Alo alo pošteno nategnil. Pred dvema letoma sem jim vplačala 10.000 sit z obljubo, da mi bodo poiskali najugopdnejši kredit v Slo. Na koncu pa mi je napisal pismpo, naj grem po kredit v svojo matično banko. In še grozil mi je po telefonu, da če ne bom tiho, me bo že utišal…

Ojoj Sister, do tebe je pa res še hujše nastopil kot do mene! Meni vsaj ni grozil. Pa tudi če bi mi, bi mu že pokazala hudiča! Sa imam tudi jaz dolg jezik. Tolaži se s tem, da bo enkrat že nabasal na nekoga, ki mu bo sprašil hlače. Drugače bi ga pa moral nekdo prijaviti na policijo, ker je to goljufija.

Tudi jaz sem že poskusila pri podjetju AUTO GUARD, pa sem si tudi malo bolj preprosto predstavljala zadevo. Poslali so mi navodila in vzorec, material pa si moraš preskrbeti sam. To pa je tudi najbolj nerodna zadeva, saj ne veš natančno kako se zadeve lotiti. Narejeno baje lahko potem pošlješ nazaj podjetju, ki ti izdelke odkupi.
Druga plat zgodbe pa je, da nekateri v Sloveniji to dejansko izdelujejo in baje da se ful splača. Vsaj jaz sem kontaktirala z nekom po telefonu, ki mi je to zagotovil in mi tudi obljubil pomoč. V naslednjih dneh ga nameravam poklicat, pa morda takrat kakšna informacija več…

ko tole berem, se sprašujem ali res ni mogoče dobit nikjer dela na domu za pošteno plačilo? Tud sama sem že marsikaj probala, pa moraš zmeraj najprej “vplačat” vpisnino, da dobiš informacije o “delu” in če se za katero delo odločiš, potem pošlji to pa to, ponavadi jasno denar, da dobiš “material”. Ma eni prov fajn služijo na ta način!!! Tisti pa, ki bi radi kej zaslužili pa potegnemo kratko!
Kaj nihče v tej državi ne kontrolira takih firm, ki takole nategujejo folk al je državi samo važn to, da dobijo davek ? Folk pa ko j…..!!!

Lep pozdrav!
Tudi sama iščem delo in bi mi še kako prišlo t.i. delo na domu. Malce sem se pozanimala naokrog glede tega, ki ga omenjate in prišla do svojega prepričanja. Zato prijazen nasvet za vse: NIKOLI SE NE ZANAŠAJTE, DA BOSTE OBOGATELI S TAKŠNIMI POSLI, KJER VNAPREJ RABIJO VAŠ DENAR, pa naj se še tako širokoustijo o poštenju!

Lep pozdrav!

Če še iščete delo, vam priporočam ogled tele strani: http://www.vitahit.com/slo/s0.html

Pozdravljeni
izčem kakršno koli delo na domu.Brez vpisnin. Hvala

New Report

Close