Najdi forum

Pozdravljeni!
Mogoče tole ne bo sodilo v ta forum, pa vseeno. Pred kratkim sem v časopisu zasledila oglas za delo na domu in zraven kaj vse nudijo in tel.številko, na katero sem tudi poklicala, kajti zelo rada bi zaslužila še nekaj dodatnega denarja. Skratka, pokličem na tel.št 041…. in se javi tajnica, ki daje nadaljna navodila, da naj pokličem na tel.št. 090…. Poklicala sem tudi na to številko in zopet se javi tajnica, ki pravi,naj počakam trenutek. Ta trenutek je trajal mogoče minuto, ne vem (meni se je vleklo), na koncu pa je prekinilo in v meni je kar zavrelo.
Ne da sem ostala brez obvestila in pojasnila, kako in kaj naj delam doma za domačo mizo, tudi tel. račun se je znatno poznal naslednji mesec. Rekli boste, trapa kako je naivna, vendar sem to delala prvič in nisem pričakovala takega odnosa.
Še vedno pa bi rada dobila delo na domu, vendar ne več preko oglasov v časopisu, so predragi.
Pa brez zamere, Irena.

Pozdravljena,
jaz sem pred približno tremi leti tudi sprejela neko delo na domu, to naj bi bilo pakiranje nekih ovojnic. Poklicala sem tega “gospoda”, da mi je poslal navodila, za katera sem morala plačati 1.500 SIT, ko sem ta navodila prebrala me je kar groza in jeza oblivala, saj naj odprla s.p., ter v medije dajala oglase, take kot je on in mu nakazovala 80% denarja in to naj bi bilo nadzorovano, da ga ne bi “ugoljufala”,….. vseh navodil sploh nisem prebrala. Čez pol leta so me poklicali iz policijske posaje (kriminalist) in sem morala povedati kaj se je dogajalo,….
Bil je tožen in dobila sem odložbo v kateri nas je bilo 156 NAIVNEŽEV. Obrazložitev pa je bila: zaradi prenizkega vloženega denarja mi ne bodo povrnili teh 1500 SIT.
KDO JE POKASIRAL NAJMAN 234.000 SIT??? NE VEM! To mi bo dobra šola za v naprej: NOBENO DELO NA DOMU!!!!
LP in odličitev je tvoja.

Delo na domu – lari fari. Tudi jaz sem šla malo na led.

tudi mož mož je malce nasrkal in sva lažja za cca. 6000 sit!
lp

No, vedno le ni vse tako črno. Dela na domu obstajajo. Jaz sem to počela skoraj eno leto. Ampak nisem dobila dela preko časopisnega oglasa ampak preko študentskega servisa. Moram pa te malo razočarati. Ponavadi ta dela niso preveč dobro plačana, je pa res, da delaš kadar in koliko tebi paše. Samo da narediš do dogovorjenega roka.Meni je zatežilo, ker se mi je zazdelo, da sploh nimam več nič prostega časa. Sestavljala sem razne čipe za računalnike in podobno. in cele dneve sem imela pred sabo te delčke. Počasi se ti začne obračat želodec, ko jih samo zagledaš.Se pa da tako delo dobit in nekaj zaslužit.

Kuk si dobila plačano na mesec pa kuk časa si približno delala na mesec

hvala:)

New Report

Close