delo na domu-iščem
mene pa zanima ali je to delo na domu komurkoli kaj pomagalo?????????
jaz bi tudi karkoli delala na domu??!!
Živjo
Tudi jaz iščem delo na domu ali kaj podobnega.
Dobro znanje računalništva in angleškega jezika.
Živjo!
Gre za delo s strankami in zdravim načinom življenja. Če koga zanima, me lahko kontaktira na e-mail:[email protected].
Mami 2 malih otročkov vam želi veliko uspeha pri iskanju dela in lep dan še naprej!
ok..bom pumojm kr prej na lotu zadeu k pa kle do dela prsu..ampak useen “[email protected]”
Ojla, nujno rabim delo na domu, lahko je to sestavljanje, delo na računalniku- prepisovanje teksta,ali kaj drugega. Slikam, izdelujem voščilnice. če ste zainteresirani jih tudi prodam po ugodni ceni.Moj e naslov: [email protected]
Iščem podjetja,samostojne podjetnike,fizične osebe,posameznike,zavarovalne zastopnike,finančne svetovalce ipd.,ki jih zanima trženje edinstvenega finančnega produkta na slovenskem trgu z GARANTIRANIM 12% letnim donosom.(vlaganje v sončne elektrarne,zakup solarnih panelov).Za pričetek dela ni nobenih začetnih stroškov in nikakršnih vstopnih in izstopnih vplačil. Skratka,BREZPLAČNO vam nudim vso potrebno podporo za začetek vašega dela. PROVIZIJE od 458€ naprej za sklenjeno pogodbo. Provizija je GARANTIRANO plačana vsak mesec na vaš TRR redno,saj jo prejemam že 15 mesecev. Če vas zanima,vam podrobnejšo predstavitev v poverpoint obliki pošljem po mail-u. [email protected]
Lepo pozdravljeni,
PONUJAM delo od doma – preko računalnika.
Mrežni marketing je odličen, če si želite ustvariti pasivne prihodke čez čas. Morate biti pozitivno naravnani in vztrajni, in boste uspeli-če delate, kot tudi u vsaki drugi službi.
Jaz sem v dveh mlm poslih, ki imajo odlične spletne produkte, katere danes, v času napredne internetne tehnologije vsak rabi! Obe firmi delujeta v več kot 90 držav! Jaz moram priznat, da sem zelo zadovoljna s produkti, in z podporo!
Če pa osebno ne rabite produkte, ampak bi jih radi tržili in dobro zaslužili, vpišite se za brezplačen info na [www.businessathome.MyBusinessPagePro.com] in verjemite, da Vam ne bo žal! Priložnost je enkratna! Bodite med prvimi!
v kočevju nudim pomoč na domu,pakiranje,sestavljanje,…
če karkoli potrebujete mi pišite na [email protected]
Iščem kakršnokoli delo doma, kako lepljenje, sestavljanje, pakiranje ipd.
Moj mail [email protected]
Tudi jaz iščem delo na domu, katerokoli!
Moj mail je [email protected]
Lp
Rebecca