Najdi forum

delo na domu-iščem

ola mene pa zanima delo na domu sm noseča in sem izgubila službo

Zanima me delo na domu, pakiranje, leplenje, odpošiljanje, tipkanje ter še vse ostalo. Ročna dela mi ne delajo problemov.
će ima kdo kaj zame me lahko kontaktira na email: [email protected]

Prosim za pomoc ce mi kdo bo ponudil delo na dom.. z mozem smo v veliki denarni stiski smo mladi jaz 21let in on 25let sem se noseca in zdaj od 31ne bom vec delala ker sm noseca:vem da moz nebo mogo zasluzit dovolj pa bi mu rad pomagala magari z 300e

Če je kdo iz Prekmurja in okolice, lahko ponudim dodatni zaslužek. Ni klikanje po internetnih straneh, ni akviziterstvo, ni prodaja, in ni mrežni marketing.
Za več informacij se vam na voljo na mailu: [email protected]

Lep dan!

iščem delo na domu,imam prostor,izkušnje itd.

Tudi jaz iščem delo na domu!
moj mail

Lep pozdrav
[email protected]

Če mogoče kdo ve za kakšno delo na domu bi bila zelo vesela če mi javite!
lep pozdrav

[email protected]

Iščem delo na domu…moj mail…[email protected]

tudi jaz bi bila vesela kakršnega koli dela, znam tudi marsikaj na računalniku, pa tudi kaj drugega, karkoli….nujno potrebujem delo!!
kontakt:[email protected]

Zanima me honorarno delo na domu. Lepljenje, sestavljanje, tipkanje, … Kuhanje, likanje, možna tudi pomoč starejšim občanom. Pomurska regija.
Hvala

MOOON
delo na domu-iščem
26.10.09 18:19

Zanima me honorarno delo na domu. Lepljenje, sestavljanje, tipkanje, … Kuhanje, likanje, možna tudi pomoč starejšim občanom. Pomurska regija.
Hvala

PS: e-naslov: [email protected]

lahko na domu al pa tudi ne-lasten prevoz;
Pomoc starejsim ljudem,al pa mogoce nima kdo casa za ciscenje??Lahko tudi delo na domu??
Bilokakrsen dodatni zasluzek bi bil dobrodosel,ce bi me kdo potreboval,sem tukaj-okolica Ptuja je moja lokacija;
[email protected]

Iščem delo na domu, imam cca. 50 m2 pokritega skladišča in možnost inštaliranja strojev.
Lp Tone
041609045

Iz okolice Celja, na domu inštruiram slovenski jezik in književnost.

informacije: [email protected]

NUJNO potrebujem delo na domu – sestavljanje, lepljenje, vendar nič v zvezi z internetom in klikanjem. Sem iz okolice Trebnjega (NM).
Moj email: [email protected]
Lp, Nina

tud jaz bi rabila neko delo na domu, pa me zanima ali ste si vi, ki ste tu gor povpraševali, kaj našli, se vam je kdo oglasil?

Iščem delo na domu, varstvo otrok, čiščenje, likanje, lepljenje,sestavljanje,… Vseeno kaj glavno je da je zaslužek. Sem iz okolice Benedikta. Lahko pa grem tudi v Prekmurje.
Moj naslov: barbara. [email protected]

Pozdravljeni.Tudi mene zanima delo na domu,sestavljanje ,lepljenje,… ker sem brez zaposlitve.
Moj e-mail: [email protected]

ma dejte že ljudje ga nehat srat…saj dela na domu NEEEE obstajajo…obstajajo le razne barabe
ki vas bodo z raznimi fantastičnimi ponudbami nategnili in vam potegnili iz žepa še tisti zadnji
evro ki ga šparate za burek…saj človek ne more verjet kakšna gigantska je lahko človeška
naivnost..

Pozdravljeni,
iščem nekoga za delo na domu preko Interneta za približno 30-50 ur vsak mesec.

Delo je enostavno oziroma gre se za vnašanje določenih zadev (tekst) na spletne strani.

Starost ni pomembna….od 15 naprej….

Kontakt na manuel afna cober.si

Lep Pozdrav,
Manuel

New Report

Close