delo na domu-iščem
Zanima me delo na domu, pakiranje, leplenje, odpošiljanje, tipkanje ter še vse ostalo. Ročna dela mi ne delajo problemov.
će ima kdo kaj zame me lahko kontaktira na email: [email protected]
Če je kdo iz Prekmurja in okolice, lahko ponudim dodatni zaslužek. Ni klikanje po internetnih straneh, ni akviziterstvo, ni prodaja, in ni mrežni marketing.
Za več informacij se vam na voljo na mailu: [email protected]
Lep dan!
Tudi jaz iščem delo na domu!
moj mail
Lep pozdrav
[email protected]
Če mogoče kdo ve za kakšno delo na domu bi bila zelo vesela če mi javite!
lep pozdrav
Iščem delo na domu…moj mail…[email protected]
tudi jaz bi bila vesela kakršnega koli dela, znam tudi marsikaj na računalniku, pa tudi kaj drugega, karkoli….nujno potrebujem delo!!
kontakt:[email protected]
MOOON
delo na domu-iščem
26.10.09 18:19
Zanima me honorarno delo na domu. Lepljenje, sestavljanje, tipkanje, … Kuhanje, likanje, možna tudi pomoč starejšim občanom. Pomurska regija.
Hvala
PS: e-naslov: [email protected]
lahko na domu al pa tudi ne-lasten prevoz;
Pomoc starejsim ljudem,al pa mogoce nima kdo casa za ciscenje??Lahko tudi delo na domu??
Bilokakrsen dodatni zasluzek bi bil dobrodosel,ce bi me kdo potreboval,sem tukaj-okolica Ptuja je moja lokacija;
[email protected]
Iz okolice Celja, na domu inštruiram slovenski jezik in književnost.
informacije: [email protected]
NUJNO potrebujem delo na domu – sestavljanje, lepljenje, vendar nič v zvezi z internetom in klikanjem. Sem iz okolice Trebnjega (NM).
Moj email: [email protected]
Lp, Nina
Iščem delo na domu, varstvo otrok, čiščenje, likanje, lepljenje,sestavljanje,… Vseeno kaj glavno je da je zaslužek. Sem iz okolice Benedikta. Lahko pa grem tudi v Prekmurje.
Moj naslov: barbara. [email protected]
Pozdravljeni.Tudi mene zanima delo na domu,sestavljanje ,lepljenje,… ker sem brez zaposlitve.
Moj e-mail: [email protected]