Najdi forum

Ali morda kdo ve , če obstajajo kakšna podjetja, ki ponujajo delo na domu?
Sestavljanje ipd.

Kaj malo bolj zahtevnega od sestavljanja bi prišlo v poštev?

Jaz bi vzela karkoli, zato prosim za opis dela.

Tudi mene zanima delo na domu. Sem iz Kašlja pri Ljubljani, stara 42 let in bi rada kaj dodatno zaslužila. Zanima me, če je to delo zame? Če pripeljete domov, ker ne vozim pogosto.

Hvala za odgovor

vsekakor 🙂

Pošiljam moj naslov

pozdravljeni!

sem mlada mamica, ki težko shajam skozi mesec, moja punčka še ni v vrtcu, zato bi mi delo na domu prišlo zelo prav! imam kakšne možnosti?

lep in nasmejan dan

pozdravljeni.

tudi mene zanima delo na domu. sem iz celja.

LP, s.

Samo dobronamerno opozarjam na pasti pri “delu na domu”:

http://med.over.net/forum5/read.php?59,1680314

hvala za opozorilo! danes je res težko še komu verjeti…vseeno upam, da se najde kdo…

ČISTILNI SERVIS MELI S.P.PONUJA POMOĆ.NA VSA HIŠNA OPRAVILA….POSPRAVLJANJE.LIKANJE.ČIŠČENJE,GENERALNA ČIŠČENJA.NA PODRČJIH VIŠNJA GORA,GROSUPLJE,IVANČNA GORICA.LJUBLJANA….TEL…[email protected]….

Imam nekaj pisarniškega dela, printanje in podobno, nekajkrat na mesec včasih tudi nekajkarat na teden. Delo je v Vevčah Ljubljana. Če koga zanima naj pošlje mail [email protected]

Pozdravljeni,

iščem gospo ali gospodično za likanje na njenem domu v okolici Žalca. Ali morda kdo koga pozna in ima izkušnje?

oh, škoda da iščete v Žalcu, jaz sem iz Lj, pa likam na svojem domu..
lp

Pozdravljeni,
v popoldanskem času iščem/nudim pisarniško delo/storitev (tipkanje, urejanje besedila, izpisovanje…). Lahko tudi preko elektronske pošte. Sem iz Maribora.

Kontakt: [email protected]

New Report

Close