Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Iščete delo/delavca? Delo in zivljenje v Nemciji – Stuttgart

Delo in zivljenje v Nemciji – Stuttgart

Lep pozdrav!

Zasledila sem to temo in sem nasla kar veliko koristnih informacij, tako da se vam zahvaljujem. Pri meni je situacija sledeca. S fantom se v zacetku oktobra seliva v Stuttgart – odocitev je padla po vec kot 1 letu neuspesnega iskanja zaposlitve tukaj v predragi Sloveniji. Sedaj pa tu nastane problem. Ze vec tednov neuspesno iscem stanovanje, ker sva financno zaenkrat bolj na tesnem isceva cim bolj ugodne nastanitve (za zacetek so to lahko sobe v “Wohngemeinschaft” ali majhna stanovanja). Isecm tudi novo sluzbo – najbolje v administraciji (pisarnisko delo, imam vecletne izkusnje na tem podrocju, nemsko perfektno obvladam, govorim tudi anglesko in malo hrvasko) ali tudi v prodaji (trgovine s tekstilom ali kozmetiko). Vesela bi bila, da bi lahko stopila v kontak z vami, kateri zivite v Stuttgartu, da si malo izmenjamo informacije. Vnaprej se vam zahvaljujem za vsako posredovano informacijo. 🙂 Drugace me pa lahko kontaktirate na moj osebni e-mail.

Za vsako posredovano informacijo bom iz srca hvalezna!

Lep pozdrav!

Tanja

Pozdrvljena Tanja,

Slucajno sem zasledila to temo in preblala tvoje sporocilo.
Prosim za tvoj email, da ti napisem privatno sporocilo.
Z mojim sva se tudi preselila v Stuttgartu pred pol leta, tako da lahko se zmenimo za kavico 🙂

Lp
Natasa

New Report

Close