Najdi forum

Iščemo natakarja,receptorja v Stražišču pri Kranju. Obvezna komunikativnost in znanje dela z računalnikom, izkušnje v strežbi zaželjene. Možna redna zaposlitev za nedoločen čas.

Zanima me v katerem ¨lokalu¨ poteka delo?

Zanima me delovni čas in seveda plača?

Evo zdej bom pa res začela verjeti da se delo dobi, ampak… Tisti ki želi delati, gre na razgovor in vse povpraša. Osebni razgovor je še vedno vse povedal.Ne pa po netu, katera je gostilna,plača,del. čas.Edino če niso resni. Ko sem iskala sem šla povsod, pa je bilo šans ali ne,se lahko vse pogovoriš.Me pa res zanima, če je sploh kakšen k njemu prišel na razgovor,pa ne mi zdej da se zdaj takole meni.lp

Če bi bil tale delodajalec tako resen, bi lahko vsaj pustil kakšen kontakt.

Osebni razgovor je eno, pogodba in plača drugo. Ni pustil kontakta, se sprašujete zakaj?

Men so všeč in upam, da bom povabljena na poskusno delo!

Pa še to, tema je tudi v “starševskem čveku”, kjer so tudi kontaktni podatki.

adas vesela sem zate, se mi je zdelo da sem že nekje to brala, pa nisem vedela kje.Hotela sem samo povedati, da nikoli ne bi takole kontaktirala po netu delodajalca.Pa valjda nismo neumni, da se bomo eno dogovorili, podpisali pa drugo.Se mi pa kar malce sveti kaj bi to bilo. In če je to- to, potem bo luštno.Glede plače pa ne vem. Skratka upam, da bo v redu. Konec koncev če ni dobro lahko še vedno pristaneš tam kjer si človek – doma.Ampak poizkusil pa sem, ne,lp

Ja, res se delo dobi. Samo delavcev se ne dobi. Mi iščemo nekoga za čiščenje hlevov pa nikjer nikogar. če kdo ve za koga ki bi to delal naj mu prosim da našo telefonsko. 041 681 502.

Lahko je študent, upokojenec, kdor koli, le da je vesten in pripravljen delat.

Hvala,

Iris


Iz kje ste ?

Pozdravljeni,

jaz pa iščem delo – administracija, knjigovodstvo, tajništvo… Zadnje 2 leti sem delala kot poslovna sekretarka in v komerciali. Sem pridna, delovna, natančna, hitra. Nadomeščala sem porodniški dopust.
Ker nimam avtomobila, je zaželjeno da je delovno mesto v Ljubljani. Za kakršpekoli informacije, ponudbo sem izredno hvaležna. (040-166-376)
Lep pozdrav
Sandra

Pozdravljeni,

jaz pa iščem in želim najti delo za dodatni zaslužek. Sem sicer redno zaposlena v administraciji v javnem sektorju, vendar bi želela bodisi delo s področja administracije oz. delo čiščenja oziroma pranja in likanja. (Ljubljana z okolico – po možnosti relacija Kamnik-Ljubljana
Zanima me predvsem delo v popoldansko-večernem času in ob vikendih, če je to mogoče. Lahko tudi delo v pralnici ali podobno.
Za vsako informacijo bi vam bila zelo hvaležna. (040-828-072)

S spoštovanjem !
Jelka

Pozdravljeni,
nujno iščem dodatno (honorarno delo) v popoldansko-večernem času ter ob vikendih. Zaposlena sem v administraciji v javnem sektorju, vendar pa si še dodatno želim prislužiti kak evro bodisi z administrativnim delom ali kot čistilka oz. perica in likarica po možnosti na relaciji Kamnik-Ljubljana.
Pripomniti velja, da nisem več v rosno mladih letih.
S spoštovanjem!
Jelka

Trenutno iščem sodelavce, za delo od doma, nakup po ugodnih cenah, prodaja in seveda zelo dober zasluzek.

Potem je to odlična priložnost, da ustanovite svoje majhno podjetje z malo truda in malo naložb!

 

[email protected]

New Report

Close