Najdi forum

delnice kd

Kje lahko prodam delnice kd indija

Pozdravljeni,
v kolikor imate direktne naložbe v KD Indija – Kitajska lahko točke prodate na naslednjih enotah: prodajna mesta. Obrazec za prodajo lahko izpolnite tudi sami in jih pošljete po pošti na sedež družbe. Najdete ga na spletni strani www.kd-skladi.si[/url] v zavihku OBRAZCI oziroma na povezavi obrazci.

Obrazec se izpolni z vsemi zahtevanimi podatki vlagatelja – fizične osebe (osebni podatki vlagatelja, številka TRR vlagatelja). Vlagatelj podpisani obrazec pošlje po pošti na družbo KD Skladi:

KD Skladi, d.o.o.
Oddelek registra vlagateljev
Celovška cesta 206
1000 Ljubljana.

Ko družba KD Skladi prejme pravilno izpolnjeni obrazec (v vašem primeru zahteva za izplačilo sklada KD Indija-Kitajska), se vam glede na presečno uro, ki je za vse naše sklade ob 00.01 (minuta po polnoči) obračuna vrednost točke, ter na vaš račun nakaže denar, po zakonu najkasneje v 5 delovnih dneh.

V primeru, da je vlagatelj od podpisa pristopne izjave izbranega sklada spremenil svoje osebne podatke (npr. zamenjal osebni dokument ali osebno bančno kartico), na zahtevo za izplačilo zapiše nove podatke in priloži fotokopijo dokumenta iz katerega bo sprememba razvidna.

Lahko pa se oglasite na vpisnem mestu, katerih naslove najdete na spletni strani na povezavi www.financna-tocka.si oziroma na www.kd-skladi.si. V tem primeru boste zahtevo za izplačilo uredili s pomočjo svetovalca in potrebujete osebni dokument, bančno kartico, ter davčno številko.

Lep pozdrav,
Anja Vujisić
Sektor komunikacije s strankami, KD Življenje d.d.

New Report

Close