Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Prebavila Urologija delci v urinu

delci v urinu

Spoštovani! Že dva dni opažam nenavadno bolečino okoli križa-prav tako, kot pri popadkih pred ali pa pred menstruacijo-pritisk, za katerega ne veš, ali izhaja iz trebuha ali hrbta. Lani sem imela cistitis in je bila bolečina precej podobna, vendar še z drugimi simptomi. Sem pa v urinu (uriniranje neboleče in normalno pogosto) opazila neke nitkaste tvorbe, kak centimeter, dva dolge, rjavkaste barve, kot usedlina pri kisu. Kaj bi to lahko pomenilo? Hvala in lp

Spoštovani!

Ne vem, ali so ugibanja in domneve smiselne, še posebej, ker razjasnitev vašega vprašanja ni zelo draga in je relativno široko dostopna – urin analizirajo v številnih laboratorijih. Važno pa je, da se ne pregleda samo s testnim listkom in avtomatskim analizatorjem, ampak da opravijo preiskavo tam, kjer laboratorijski tehnik sediment urina pregleda tudi pod mikroskopom – to bo dalo odgovor na vaše vprašanje. Seveda pa poskrbite, da boste oddali urin na tak način, da bodo te “nitke”, ki jih opisujete, v vzorcu.

Lepo pozdravljeni!

Lepo pozdravljeni! Urološko svetovanje - [url=http://centerurol.de]CenterUROL[/url]

Hvala za odgovor. Sama sem nameravala zjutraj v laboratorij. Čeprav nitk pa več ni. Od česa bi sploh lahko bile?

New Report

Close