Najdi forum

delavnica Varje Kališnik

A je kdo bil danes na delavnici? Če ste bili, kako je zgledalo, oz. ste bili zadovoljni?

Tudi mene zelo zanimajo, ker berem Varjine sestavke v časopisu.
Ali so te delavnice dnevne, kje potekajo in kaj se učijo na njih?
Lep pozdrav

Na tole temo se ne bom oglašal, ker sploh ne vem, s čim se ukvarja gospa, ki jo imenujete. Z veseljem pa bom odobril kakršen koli prispevek o tem, če le ne bo preveč dišal po reklami.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Pozdravljena!

Sama sem bila na eni njeni delavnici (Žalost) in na eni individualni terapiji pri njej.
Če bereš njene članke, na delavnici ne boš slišala nič zelo novega. Sama sem bila kar malo razočarana, a gospa ima vseeno moč, da v tebi “razveže neke vozle”, se mi zdi.
Kot rečeno sem jo kasneje še obiskala. Mislila sem, da bo šlo za neko “psihoterapijo”, da ji bom lahko razkrila svoje bolečine (?), ona pa me bo razumela in mi pomagala. Pa nisva kaj dosti govorili. Delala je na energijskem nivoju in me v resnici porinila nekam…kjer pa sem ostala spet sama s sabo. Saj veš, vse moramo narediti v bistvu sami.

Zdaj spet razmišljam (od tega obiska pri njej je preteklo skoraj leto in pol), da bi bil spet čas, da jo obiščem. Torej – očitno nekaj je v njej.

Svetovala bi ti, da jo obiščeš, če se želiš naučiti kaj novega, opustiti svoje stare vzorce, kar je vedno lahko boleče. Če pa se želiš nekomu izpovedati, si poišči prijateljico in se zjokaj na njeni rami. Varja te ne bo “šparala”.

Računa 80 eur na uro in to je dovoljšna “reklama”, da k njej ne grem.

Jaz sem prejela vabilo za njeno delavnico (pred kratkim), ki stane 200 eur. To je zame gora denarja, le da gospa tega ne ve.

V sistemu tržne ekonomije cene storitvam in dobrinam postavlja trg. Omenjena gospa verjetno proda svoje storitve po tej ceni, zato ji je ni treba zniževati. Cena je vedno rezultat ponudbe in povpraševanja ( ki sta v obratnem sorazmerju ). Tudi zame je 200 EUR veliko denarja, zato pač ne hodim na take delavnice. Če pa gospa to ve ali ne, pa si ne bi upal soditi.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close