Najdi forum

Delavnica Moč breze

Društvo za celostni razvoj, meditacijo in svetovanje AMICA[/b], vas vabi na intuitivno delavnico, podarjeno sebi – MOČ BREZE.

Drevesa od nekdaj veljajo za simbol moči, modrosti, plodnosti in življenja samega. Prvobitna plemena po vsem svetu so zgradila svojo kulturo in družbo na temelju lastne zamisli narave, ta zamisel je prepletena z njihovo neposredno izkušnjo naravnega sveta.
Breza v vseh avtohtonih kulturah služi za komunikacijo z absolutnim in odvaja negativno energijo. Velja za zaščitni simbol večnega kroga življenja in smrti, v njeni bližini pa začutimo brezpogojno ljubezen in povezavo z Univerzumom.
Ko sedemo pod brezo, smo sedli v območje nežnega miru, ki spominja, da življenje ni boj, ampak je lahko skladno in milo. To je kraj, kjer odložimo bremena in sprejmemo darove, ki jih daje življenje. Ne glede na to, kakšen odziv sproži stik z brezo, bo izkušnja vedno širila naše polje zavedanja. Moč breze nas premakne na drugo raven, na kateri človeški vzorci vedenja ne veljajo več. Zavest se razširi in pogled na stvarnost se spremeni, ko na svet in svoje probleme pogledamo z drugačnimi očmi. Hkrati sami sebe bolje spoznamo, kajti, ko spoznamo življenjsko silo breze, jo moramo spoznati tudi v sebi. To odkritje vzpostavi še močnejšo resonanco med človekom in brezo.
Lahkotno in s pomočjo Narave stopimo bližje sebi , proti svojemu Bistvu in kdor ima srečo, se lahko poveže z »Absolutnim« ali bogom, kot nekateri pravijo in te izkušnje ne pozabi nikoli več.
Delček večnosti skozi zavedanje in preboj tako nosi vedno v sebi in s seboj.
Prihaja Domov. Domov k sebi.

Delavnica bo potekala 12. julija 2014, ob polni luni in 27. julija 2014, ob mlaju, v brezovem gozdu na Dolenjskem. Delavnici sta med seboj povezani, zato je priporočljivo, da se udeležite obeh.

Cena ene delavnice je 45€. Cena obeh delavnic skupaj je 60€.

Prijave zbiramo do petka, 11. julija, 2014 do 16. ure.

Program delavnice in vse dodatne informacije o lokaciji, vam bomo poslali naknadno,
na vaš e-mail naslov, po oddani prijavi!

Dodatne informacije in prijava na e-mail naslovu: [email protected] ali tel. št.: 030-414-118.

Prijava mogoča do petka, 11. julija, do 16. ure.

Lepo vabljeni!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close