Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje Arhiv Zdravstvo DELAVNICA KI MI JE REŠILA ŽIVLJENJE

DELAVNICA KI MI JE REŠILA ŽIVLJENJE

PRED LETOM DNI SEM TAVALA S 40 KILOGRAMI VIŠKA, POPOLNOMA BREZ ENERGIJE, ups nisem hotela pisati na glas, sem pa zelo navdušena in želim to deliti z vami. V glavnem brez libida in nezmožnostjo zanositve. Z 150mg Eutiroxa, ki mi ni pomagal niti za las (mimogrede, tudi lase so mi dodobra izpadale; REŠITEV je prišla preko moje rešiteljice, ki me je prijavila na delavnico dr. Sanje Toljan, ki jo ima vsako leto v Ljubljani. Ona mi je povedala kako naj jem, dala mi je popolnoma druge hormone, take, ki vsebujejo T3 kar je aktivni ščitnični hormon in vse da sem danes nova in stara jaz. Petnajst kil manj in ogromno energije tudi tiste za v dvoje … Priložnost je spet tu, pojdite še ve in se rešite iz ujetništva brez kril in poletite … Delavnica je 16.6. ob 17.30 na Litostrojski 58c (Svet Metraže), za več pa …, se bom potrudila, samo malo, grem izbrskati link … DELITE DA VSE POLETITE ::::)))) http://www.faceforceyoga.com/tecaji/scitnica_zleza_zrtve/delavnica#.VXAMgc859D8

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close