Delam zastonj
Zanimivo se mi zdi, da kadarkoli pogledam na ta forum, vidim veliko naslovov sporočil kot so: “Iščem delo…”, a skoraj praviloma nobenega odgovora. Neka gospa pa je nedavno tudi iskala delo, pa je dobila v odgovor ponudbo za delo, a verjetno samo zato, ker je navedla da bi bila pripravljena delati tudi zastonj, samo da bi si pridobila kaj delavnih izkušenj.
Torej, pripravljena sem delati v računovodstvu, brezplačno, želim si pač pridobiti čim več delovnih izkušenj. Zato se ne bom branila niti nadur, niti sobotnega dela. Če bom bolna, se bom nažrla antibiotikov, samo da vam bom lahko v celoti na voljo. Če bodo bolni moji otroci, jih bom obesila starim staršem, saj jim kljub še desetletjem, ki jih ločijo do upokojitve, dodatna tlaka ne predstavlja nobenega problema. sem zelo pridna in poprimem za vsako delo, tudi nesposobnim sodelavkam opravim njihovega in to le za rogljič in skodelico kave, ki si ju grem seveda iskat sama.
V pričakovanju ducatov vaših ponudb, vas lepo pozdravljam. Samo resne ponudbe!!!
Res me je razveselila tale vaša resna ponudba, a glej ga šmenta, v tej stroki se ne bi mogla zaposliti, ker imam ljubosumnega moža. Ko sem bila pa še samska pa sem prijateljem in prijateljicam rada brezplačno zmasirala hrbet in ramena.
Sicer pa, pogledati bi morala salomonca pod razno in tam bi hitro dobila zaposlitev kot maserka takšne in drugačne sorte. Pa še bogve kakšnih izkušenj ne bi potrebovala.
🙂 Lep pozdrav!
Veste Irenulja, če ne bi bili tako “nesramno pikri”, bi Vam verjetno ponudila delo v računovodstvu. Sama iščem delavko, ki bi jo rada naučila VSE, saj nujno potrebujem nekoga, ki bi me mogoče v težkih situacijah (bolezen ipd) zamenjal. Sama delam samostojno že 13 let in lahko, da se kdaj kaj zgodi. Zelo težko je najti zanesljivo in natančno delavko, pošteno in povrhu še, da varuje podatke, ki jih vidi v servisu glede poslovanja strank, saj nas veže poklicna molčečnost. Verjemite, imam kar nekaj slabih izkušenj. Žal so te zadeve, ki jih Vi opisujete zgoraj, meni čisto vsakdanje, saj se moram zelo truditi, da služba teče tako kot pričakujejo vsi, ki delajo z mano.
Lep pozdrav.
No Limonca, vi pa tud ne smete biti tako kisli do Irenulje.
Kot je danes težko dobiti poštenega in pravičnega delodajalca (sploh če je zasebnik) tako je po drugi strani tudi dobiti težko dobrega, poštenega delavca…
Po mojem je Irenulja imela tukaj na forumu oz. na internetu že veliko slabih izkušenj (recimo, da niso niti odgovorili…) tako da je napisala oglas malce hudomušno oz. pikro na račun delodajalcev (iz lastnih in drugih izkušenj).
Mogoče se pa skriva za Irenuljo le taka oseba, kot si jo vi želite!?
Saj na kavico jo povabite.