Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom dekorativne stenske tapete nakup preko spleta

dekorativne stenske tapete nakup preko spleta

Rada bi kupila kakšne lepe stenske tapete, nekaj malega sem si ogledala po katalogih, nekaj našla, nisem prepričana, nimam pa prav veliko časa in volje, da bi tekala okoli po salonih, zato bi kupila kar preko spleta. ima kdo kake izkušnje? priporočila?

Pred kratkim sem jih kupila na tapetedekor.si, plačati je bilo potrebno vnaprej, vendar sem zelo zadovoljna.
Lp

aha, super, sem tudi pri njih gledala in nekaj mi jih je všeč. koliko časa si pa čakala?

Na e bayu jih imaš kolikor hočeš, pa še cena je enkrat nižja. Jaz sem jih tam naročila, dobila v tednu dni, vse BP. Sem pa naročila na e bay uk.

Kak teden nazaj sem jih naročila prek ebaya uk, so nekje na poti, upam, da pridejo kmalu. 🙂 Je pa res, kot je predhodnica napisala, fuuuuul več je izbire in fuuuul ceneje. Pri nas sem gledala neko drevo in je bilo čez 40€, na ebaju pa sem naročila 8 artiklov za dobrih 70€. Se splača, definitivno. 🙂

pri nas pa, stenske-nalepke.si, al nek podobnega, se mi zdi da so še najbolj ugodni, a še vedno ne bolj kot ebay.

Zivjo,
Jaz sem pa našla na internetu tapete Wall & Deco, ki so malo drugacne ker so bolj kot “stickerji”, in majo tut čisto custom printe… Plus da ti nardijo še simulacijo če jim daš sliko..Jaz jih imam sicer v kuhinji med stenskimi in nizkimi elementi… pr nas jih majo pri elementare…ful priporocam

New Report

Close