Najdi forum

Pozdravljenje!

Moji prijateljici pripravljam dekliscino pa me zanima ce poznate kaksne dobre igrice?
Hvala,

Petra

Dobro jutro!

Jaz sem bila pred dobrim mesecem pri svoji najboljši prijateljici, s še drugo prijateljico pa sva ji pripravili naslednje hece:
– ko sva se pripeljale na kraj “zločina”, sva ji zamaskirane zapele Nanana. Malo parodije, smešno sva se oblekle, naštudirale koreografijo. lasulje iz wc papirja, mikrofon iz listja, v avtomobilu glasba, medve pa pred avto in gremo. Ful zažgal!!!
– pripravile sva ji polno košaro gospodinjski opravil, vsako delo je bilo zavito posebej.- se našminkati brez ogledala v njenih najmanj priljubljenih barvah
-strebiti gnilo solato
– zavezati kravato
– zloščiti moške čevlje
– zašiti strgano majico
– morala je speči jajček na oko (sva vse prinesli s sabo, prenosni gorilnik, ponvico, olje jajček, pribor…)
-previti otroškega dojenčka (sem ga zavila v pleničko, jo fejst zalila z vodo in notri vtaknila nekaj čokoladnih hrskov- smeha še pa še)

– malo kasneje, ko je bila bodoča nevesta že majčkeno opita, pa sva imele pripravljen še kviz o njenem možu, pa o njuni vezi…Že prej sva njega povprašale za pravilne odgovore, potem pa še njo. Na koncu sva nato pripravile še rezultat kviza.

Bila je zelo luštna dekliščina, o njej se še na veliko govori in vedno se smejemo na ta račun. Upam, da sem ti kaj pomagala in dala kakšno idejo.

lp

Me smo prijatelljici tudi pripravile opravila gospodinjskih del:
-med drugim je morala oprati nogavice, zašiti gum ( ki je bil mimogrede keks, da se je fino drobil) po šivanju je bilo seveda potrebno pomesti…
-pela je pesem I”m too sexy….. z banano namesto mikrofona
-spekla je kruh, ki smo ga kasneje pomalicale 🙂
-na kup smo zmetale obleke naših dragih in je morala med njimi izbrati obleke ženina….

Uživajte in Lp Tisa

Tale gnila solata mi je ful všeč, si jo moram zapomniti za naslednjo dekliščino. Pri nas smo imele enkrat kar živega dojenčka za previt, pa še fino se je pokakal.

Drugače pa običajno nevesto napedenčkamo (v čudne cunje), se mora namazati brez ogledala, pa malo popravimo…. potem pa si je šla taka k sosedi sposoditi wc račko

– v 9 posodic daš čudne stvari in tri mora uganiti z vonjem (naj bo čimbolj ogaben vonj), tri z otipom (kakšen beljak ali kaj podobno ogabnega), tri pa s poskušanjem (zopet kaj iii). Da preverimo če pozna osnovne vonje in okuse v kuhinji.
– obriti balon
– zrezati jetra, srce in pljučka za kosilo (pa preverite, da doma nima psa, ker potem je verjetno tega že vajena)
– cel čas je morala piti iz steklenega lončka, ki je imel penis in je pač pila iz njega
– na torti z velikim penisom pokazati kako ona zadovolji svojega bodočega
– šivati prestrgane nogavice, gumbe in podobno je itak že klasika, pa oblikovanje penisa iz testa, gline ali podobnega.

Sem se pa spomnila, da sploh ne bi bilo slabo, če bi nevesta zamenjala gumo na avtu (sploh če je bolj tehničen tip), zamenjala varovalke ali kaj pošravfala (pa zgodbico zraven, da bo velikokrat morala kaj pred možem prikriti… kakšne skrivne posteljne igrice)

Me za konec izberemo sliko z dekliščine jo nalepimo na diplomo (kupiš v papirnici) in nekako v tem stilu tekst: Dne____ je____ opravila tečaj in test iz gospodinskih in ____opravil in s tem ji združenje slovenskih žen poklanja častni naziv ŽENA….. potem pa smo tole dale ženinu ko je prišel po nevesto…. pri prvi je bilo kar presenečenje, sedaj pa je kar običaj.

LP
T

nujnooooo

danes zvečer ob 18 uri imamo dekliščino…..mi lahko kaj priporočate

New Report

Close