Najdi forum

Rad bi enkrat poizkusil, kar tako iz radovednosti, a ne vem, kako do nje. Vem, da obstajajo različni salomonci in revije, a sem slišal, da ni pametno, poleg tega pa bi rad kakšno informacijo iz prve roke.

In prosim, ne moralizirat! Ravno sem dobro nehal s punco, tko da gre dejansko bolj za radovednost in ne za potrebnost……..ok, mogoče mal že:-)

Saj niti ne vem, kako ta zadeva dandanes funkcionira, predvidevam pa, da prek telefona.
Če ima kdo tel. številko kakega simpatičnega, lepega in seksi dekleta na klic, bi mu bil zelo hvaležen.

Aja, sem pa mlad (24), izobražen in pošten, tko da zaradi kakšnih zlorab cifre vam ni treba skrbet. Konc koncev bova oba zadovoljna: jaz, ki si bom potešil radovednost in ona, ki bo dobila keš.

Tisti, ki mi lahko posredujete kakšno cifro in mi pomagate v težavah :-), mi lahko pišete na mail, da cifra ne bo tu vsem na vpogled:

[email protected]

Hvala in lep večer!

Radovednež

Na http://nejcpass.com/forum/ lahko zves vse kar te utegne zanimati in vec.

Kaj pa če bi vzel mene? Sem dvakrat tolko kot ti, v invalidski penziji (rak), za seks mi ni, zaradi metastaz tudi gibčna nisem najbolj, ampak keš pa vedno prav pride …

Sem mislila, da bo večja gužva z odgovori. Se vidi, da cajtenge spet izhajajo!

A se tu da najti kako dekle za srečanje na kavi? Da malo poduči glede pogovorov z dekleti..da malo vadim biti gentelmen..

New Report

Close