Definicija varanja
Živjo, Sasa
Ma kaj nej rečem. Js sm zmiram prprovn, mene sunce jnu poletje vsega preuzame in si ne muorem pomagat, muorem jt. Prou u nedelo sm bil u Portoroži, ma je usega: žensk, refoškota, fanj autu, motorju…usega. Še narbl pa sevede murje, čuj, še je muokru in plavu ( pa tudi umazanu ). Ne razumem, ku da tjebe ne potegne; evo sm vidu, da te edn peca, no, bo kej al nje?
Pozdravček, dns je pa prou super
He, he…
…obstajata odlicna knjiga in video na to temo. Naslov knjige je:
“The Starr Report”
videa pa bos prepoznala po naslednjem kljucnem stavku:
“I want you to listen to me and listen to me very good. I did NOT have sexual relationship with THAT woman, miss Lewinsky”.
Brez sale. Varanje je v glavi prevaranega. Ce uspicis nekaj, kar pri njem povzroci obcutek, da si ga prevarala, potem je najvecja neumnost opravicevati zadevo z neko svojo definicijo varanja. Saj nisi bila ti prevarana!
Ce se vajini definiciji razlikujeta, potem najprej sestavita skupno SE SME in SE NE SME listo in se potem masirajta naokoli…
Tommy
Ja, tako je to Milena… včasih klepatamo in tudi govorimo sranja… Vsekakor pa folk različno dojema varanje..in ugotavljanju, kako kdo razmišlja, je bila ta tema namenjena. Žal pa nisi napisala, kako ti razmišljaš, ampak si le podala svoje mnenje na moje razmišljanje in teoretiziranje. Srečno tudi tebi.
Oj!
Nisem mislila zalit..sploh ne,vendar ko sem brala in brala sem vedela da to iz svojih izkusenj ne govorite..zato pa sem rekla teorija je druga od prakse…in v tem primeru je zgolj le teorija sranje..a me razumes..nic osebnega ni tukej….
Kaj da jest podam mnenje konkretno..hmmmm..mogoce le to,da mam za sabo 5 let zakona,dva otroka,ravno v drugo sem na porodniski..zato pa pravim..Z marsicem se moras v zivlenju in predvsem v zakonu spopasti.Pisanih receptov za resevanje ali defirinarnje sprotnih zakonskih problemom ni.Ni recepta..zato se neda posplosevati in ugotavljati samo iz teoreticnega stalisca..Zal je vcasih teorija totalno fals pri teh zadevicah..Upam da me razumes..ce ne bos videla cez par let..ko bos sama v podobni situaciji..nobeden v zakonu ne ubezi tem stvarem.le veliko razumevanja je potrebno strpnosti in tolerance..ce ne gre vse lahko kmalu k vragu..prezivete so pravljice o belih princu. in sanjskem mozeku..ce pogledas resnici v oci in si nemazes vec oci s takimi sanjarjenji..Pa s tem nemisli sedaj da vse to govorim iz totalnega lasnega nezadovoljstva..kje pa le tdno stojim z nogami na tleh in razmisljam o teh stvareh…Res veliko srece..bye
Povsod imamo pravila, napisana, nenapisana, privzgojena, splošna…
Tudi tisti, ki ne verujejo, poznajo 10 božjih zapovedi. Koristno…
Poznamo etični kodeks, eni se ga držijo, drugi ne.
Po tem se ljudje razlikujemo. Nenehno tehtamo in varanje tudi
spada v tako željeni “prepovedani sad”. Osebno sem proti.
Kajti: nikoli ne stori drugemu, česar sam ne želiš.
Najbolj mehka blazina je – Čista vest. Imejte jo, lp Andi