Najdi forum

Definicija

?
Spet nima veze z odgovori.
Kaj ma moj nacin veze (osebno imam totalno druge cilje).
Ne priporocam EC se posebaj ne v tem postu. Mogoce sem ga kdaj omenil kot moznost, ki jo uporabljajo.

Ne razumem kaj zellite doseci. Raje se izkazite z znjanjem.

Bostjan:

Po ECju sem spraševal jaz. Sem kar nekaj mesecev se poglabljal, med vrstami hidratov, vrstami lipidov… Tako da imam sedaj znanje o tem kar zadovoljivo, čeprav sigurno vsak mesec odkrijem kaj novega. Prehrano imam 100% pravo, saj nisem jedel enostavnih hidratov in maščob, ki jih telo ne poterbuje že kakšnih 14 dni in tudi po njih nimam potrebe.
Gašperju sem lahko samo hvaležen, ker mi res pomaga z nasveti na strani, na forumu, res še enkrat hvala!
Gašper ima tudi res dobro trgovino s športno prehrano-ima zelo ugodne ceno pri njegovih izdelkih maxximum-line. Če koga zanima, kje dobi zelo kvalitetno in ugodno prehrano za šport- http://www.maxximum-portal.com/trgovina/ .

Bostjan imas pa nekaj prav-da tisti, ki nimajo uravnotezene prehrane in nimajo kakovostnega treninga in IMAJO povečan krvni tlak in utrip, tisti pa res ne smejo poseči po EC-ju saj je zanje lahko samo škodljivo še posebej s tistimi ki imajo povečan pritisk. Za tiste brez prave prehrane-pa je čisto brezveze, da sploh posegajo po takih substancah.

No čisto smo se oddaljili od teme- vendar sem moral povedati kar mislim…

LP Robo

mi smo hvaležni vsem, ki nam svetujete pa ne glede če ste iz mojtrener.com ali maxximum-portal, tako da je brez veze se kregat!!
Hvala vsem!

New Report

Close