Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje DECEMBERKE KDAJ IN KJE NS

DECEMBERKE KDAJ IN KJE NS

Pozdravljene,
Kako ste kaj, jaz sem še kar vredu. Kot sem že zgoraj napisala me zanima kdaj imate kaj NS, jaz jo imam 06.06. v Dravljah, popoldne in že komaj čakam. Ali mogoče katera ve če je ta dan Pušenjak.
Pa še nekaj kako so kaj kilogramčki.
Lep sončen dan vsem nosečkam.
Petra

Ojla!

Jaz imam tudi 06.06 NS v Dravljah in ja dela Pušenjak. Kdaj pa imaš uro? Jaz ob 19.30. Kilogramčki so pa zaenkrat super. Se še nismo nič zredili, čeprav jemo malo več kot prej.

Živjo razigrana,
jaz imam uro ob 17.30, sem prav zadovoljna da je Pušenjak.
Mogoče se pa srečamo, vse naj naj ti želim.

Tudi jaz ti želim da ziveš same dobre stvari. Pa še to. Vzemi s sabo prazen cd, ker ti baje lahko na cd posname celoten pregled. Nisem sicer 100%, ampak saj cd ne zavzame veliko prostora tudi če ga vzamemo zastonj s sabo.

Srečno!

hojla dekleta!

Tudi jaz imam NS v Dravljah (Pusenjak). Naroceni smo 30.5 ob 19.00.
Kilogramcki so super +1kg (prej sem jih imela skoraj premalo 😉 Trebuscek ja pa ze nezno zaobljen.
Srecno vsem!!

Se slisimo,

Fru

CD ni potreben. Jaz sem ga imela s sabo, pa so raje posneli na svojega, ker je masina baje obcutljiva in ne sprejme kateregakoli CD.

Bolj pomembno je, da poves ze na zacetku, da zelis CD. Midva sva tolk ‘not padla’, da sem se na CD spomnila sele, ko je dr. zakljucil in rekel, da je vse ok:) Poltem je pa posnel samo nekaj malega na hitro…

Srecno!

14.6. 2006 v ZD Domžale, pri dr. Darji Strah.
Kilogrami – na začetku shujšala 3 kg zaradi bruhanja, sedaj pridobivam nazaj, trebušček je pa tudi že malo zaobljen. Super, čeprav počutje še vedno ni najboljše. Srečno, decemberke!

13.6. v MB pri dr.Pelkičevi. Pridobila 2kg – verjetno, ker ni bilo nobenih slabosti (trebušček že dobro viden).

Pozdravček vsem skupaj!

Živjo!

NS 1.6.2006 v Domžalah pri dr. Strahovi – že komaj čakam! Pridobila 1,8 kg.

Lepo nosečnost, pa dobre rezulatate z nuhalne želim vsem decembrkam!

Lp!

Pošlji oblikovano (26-05-06 22:37)

Ojla!

Jaz pa 7.6. v Dravljah;)) Že komaj čakam! Joj, meni se trebušček tudi že kar fino zaokroža, sploh po kosilu sem takšna kot bi bila že najmanj2 meseca več noseča, hi, hi. Kilogrami pa hm, kakšno kilco več, se mi zdi…ni panike;))

lp,
T.

New Report

Close