Najdi forum

Pozdravljeni,

v zadnjem času mi je uspelo pridobiti 10 kg. Sedaj, kljub gibanju in zmerni prehrani … ostaja. Zanima me, ali obstaja kakšna metoda, ki bi pomagala, da učinkoviteje preoblikujem postavo?

Hvala.

Spoštovani,

Kako vam lahko z metodami TKM pomagam pri uravnavanju teže najbolj kakovostno dorečemo po pregledu. Ta zajema predvsem tipanje pulza, opazovanje (jezika itd.), spraševanje (morebitni drugi simptomi, vprašanja o prebavi, menstrualnem ciklu itd.), s čimer ugotovim morebitna neravnovesja in blokade, ki ovirajo hujšanje in/ali (na dolgi rok) povzročajo tudi druge zdravstvene težave.
Pogosto gre za neravnovesja na sistemu želodec/vranica ter prebitek vlage in sluzi v telesu, kar se dobro uravnava z akupunkturo. A taka bolezenska slika ni nujna niti ne velja za vse ljudi s težavami s prekomerno težo. Pristop je torej individualen. Po potrebi svetujem tudi pitje določenega čaja in podam splošne nasvete za spremembe v življenjskem slogu, ki terapijo z akupunkturo in hujšanje dodatno podprejo.

Lep pozdrav,
Yao Junhao, dr.kit.med
Ljubljana

*** Zdravniki tradicionalne kitajske medicine http://www.kitajskamedicina.si/ MB 040 417 463 CE 040 720 189 LJ 040 837 853 KP 040 206 744

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close