debeli moški/lepe ženske
V soboto smo skupaj s kolegi gledali Eurosong. Med temi kolegi je bil tudi tip, ki je močnejše postave. Tale tipček vseskozi jambra, da so ženske zlobne, pa da padajo zgolj na denar in na lepe moške in da je on revček bogi zato vedno sam (in pri 27še vedno nedložen). OK..pride ko pride..vsakemu slej ko prej…
TODA..morali bi videti kako je prešimfal vsako, ki je imela kak kilogram odveč…halo..fant je pa daleč od popolnosti. Poleg tega se tale tipček zmeraj “zaljubi” v queen of the group..dekle idealnih mer…
samo fant bogi, če taki deklici ne moreš parirat potem si najdi sebi enako ali pa pri sebi kaj spremeni in shujšaj pa se nabildaj..
Pa meni se takle pojav moških (pa tudi žensk) sploh ne zdi tako redek…to, da se nekateri preveč cenijo.
Dajte mi povedat..ali tako sploh kdaj spregledajo…oz. kaj jim sploh reči, ko slišiš kako ga takole “serjejo”?
ti povem iz lastne izkusnje, da poznam precej podobnih – tako moskih kot zensk.
samo dokler ima tvoj frend take ideje, itak ne bo nasel sebi primerne punce. ce se tolk obesi na zunanjost, si ne bo dal prilike, da bi punco, ki ima kak cm vec cez boke, sploh spoznal…
samo priznam, sem sama ista: ce mi tip vizualno nikakor ni sprejemljiv, potem nimam kaj spoznavat njegove osebnosti, ce mi je ogabna ze misel, da bi se me dotaknil.
Mah, po moje v tem sploh ni problem. V kilogramih namreč. Sedaj prihaja poletje, pa se kar malo razglej po avtomobilih “zgoraj brez”. In primerjaj voznika in sovoznico.
Punce so običajno bejbe na kvadrat, pa jih prav nič ne moti, da ima “njihov” voznik kronično pomanjkanje las, pa zato toliko več let in kilogramov.
Kaže, da bo “finta” v čem drugem ;-)))
lp
mačkon
le kaj jim ces reci? a ti bi ljudi kar glede na videz in kile skupaj sparckala? kaj pa ves… mogoce pa ga katera izmed njegovih sanjskih lepotic le opazi in bosta skupaj srecna do konca svojih dni…
jaz imam npr. fanta, ki bi bil po nekih druzbenih merilih veliko bolj ceden od mene, ki nosim s seboj se 10 kilski nahrbtnik speha. si je pac izbral mene, ker imava veliko skupnega in ne dolgonoge lepoticke, ki se mu je ponujala.
ne vem, zakaj ne bi mogla biti skupaj dva, ki nista ravno barbi in ken?!?!
Draga Barbara, nisem imel “variante” zrelega moškega, ampak sem hotel zgolj ponazoriti, da se da tudi kilograme gladko zaobiti. Če je le denarja dovolj.
Seveda pa sem imel v mislih “one night stand” in ne iskanje resnega partnerja.
Torej nasvet tvojemu mlademu prijatelju: ali naj se nabilda, ali pa pridno študira (in upa, da tudi finančno uspe). Odvisno, ali mu gre lažje v rit ali v glavo 😉
lp
mačkon
PS: So Mujota vprašali, ali bi bil raje homoseksualec, ali intelektualec:
– Eeee, ppaaa radije bi bio homoseksualac. Znaš, ipak mi ide lakše u dupe nego u glavu ;-))
🙂 druga zanimanja… lahko sva (in se vedno) se pogovarjala se in se, pa nama ni zmanjkalo teme, imava podobne poglede na zivljenje, druzino,… imava skupne hobije in na zivce nama gredo podobne stvari…
eni bi rekli, da sva sorodni dusi, pa ceprav bi se on lahko psrehajal po manekensi pisti, jaz pa ne.
tako. 😉
Ej Barbi, Barbi, se vidi, dasi še mlada…..
Veš, ko se moški odloči za zakon bo raje vzel tako, ki ima kaj v glavi ne pa kako Barbiko, ki ima sicer lepo postavo, v glavi p luft. Takrat zunanji atributi odpadejo. Saj pri resnih moških.
Ozri se malo naokoli, pa boš videla veliko takih parčkov. Tudi obratno, da je punca kot manekenka, pa fant malo manj maneken.
Takih “idealnih” parčkov, kakršne misliš ti pa je zelo malo, saj tistih resnih ne.
Res je, tudi sam dostikrat presenečeno opazim, ko grem na pijačo v kakšen kafič – tipe, ki očitno cel ljubi dan ne delajo drugega, kot da žulijo pir za pirom 5in se jim to tudi pozna na videzu), hkrati pa na glas komentirajo postavo vsakega mimoidočega ženskega bitja.
– Brez komentarja, kaj hočemo – neke vrste reveži.
Kar se pa tiče primerjav: lepa ženska – manj lep moški – avto, denar…. mislim,
da gre predvsem za stereotip: zdi se mi, da je v dobrih avtih ravno toliko kar solidno izgledajočih moških s kar solidno izgledajočimi ženskami, kot ekstremov, kjer je moški precej neugleden, ženska pa lepotica. Samo take ” ekstremne ” pare se večinoma bolj opazi, ker pač bolj bodejo v oči.
Kje pa piše, da imajo denar, dober standard in drage avte le neprivlačni moški ?
Barbara
Tisti tipček jamra, da so ženske zlobne? Prav ima, saj tudi so, vsaj do njega.
Kako naj jih pa hvali, če ga je še vsaka dosedaj odjebala? Tip pač govori iz svojih izkušenj.
>”Pa meni se takle pojav moških (pa tudi žensk) sploh ne zdi tako redek…to, da se nekateri preveč cenijo.>”
Če kritizira druge punce, še zdaleč ne pomeni, da misli da je sam idealnih mer. Po moje se prav dobro zaveda svojih pomankljivosti.
Tudi to kar pravi, da punce padajo zgolj na lepe moške in na denar je čista resnica. Dokaz za to je on sam.
Izjema so le tiste punce, ki jim kaj takega ne uspe in se morajo zadovoljit s slabšimi, če nočejo ostat same.
Ni vazno kaksen si, vazno je ce si zadovoljen sam s sabo.
Samozavest in ‘karizma’…
Ce si zakompleksan, bos avtomaticno ‘napadel’ vsako zensko, ki ti pride na pot in si pri sebi mislis, da ‘nisi dovolj dober zanjo’…
Jasno, ker jo bos napadel, bos zavrnjen (kar bo potrdilo tvojo tezo) in zacaran krog je sklenjen…
Precej je ‘grdob’ na svetu, ki so super ljudje …in se jim ljudje cudijo, kje so dobili tako super partnerja…
Imho ni problem v pariranju deklici v izgledu, ampak mentalno. Videl sem ze cudovite zenske, ki so kot kuzek lezle za ultra grdim tipom, ki je z njimi za povrhu tudi ravnal, kot s psom.
It’s all in our mind – kadar ni, pac sutiras zensko. Ne zato, ker je prelepa zate, ampak, ker je “glupa picka”.
Tomaz