debeli ljudje
no meni pa se gabijo debeli ljudje. vedno če je z kom kakšna težava, je to debel človek. če samo pomislim, kako gredo na wc, kako si sploh obrišejo rit. men je ugabno. gabijo se mi, in vedno več jih je. jaz ne bi nikdar imel debele partnerke. pa ja seveda boste sedaj znoreli, saj vem. ampak ljudje so res že nagnusni. ko sem jaz bil mulo, ni bilo veliko debeih otrok. ok so bili mali okrogli ok. pa punce so bile debele. ampak to kar je sedaj. sploh več ne hodim, v noben lokal kjer so debeli ljudje, niti ne vzamem neke storitve, če so zaposleni debeli ljudje. men je to ne neokusno, men se gabi. dobesedno gabi se mi. pa nisem neki suhec, shiran, vegi fegi varianta. sem greznica, žrem use. sam to, kar je zadnjih 5 let, to pa je nesprejemljivo.
pol pa bom jaz mali beli debeli. to spet nočem. malo heca. upam da seda jrazumete, zakaj so medicinske sestre fejst premalo plačane. pa ni zena medicinska sestra. ne delam reklame. sam povem, vam da pa to one delajo vsak dan. ko imate vsi tolko za povedat, kolk oso doktorji prevče plačani. a res?? a res?? kolko koli dobi keša, nadure, te ure one ure, ti dodatki. 7000. jaz ne grem. nek mali podjetnik, z 4 ali 5 stopnjo lahko dobi 20 000na mesec. pa mu je marsikaj prišparano. spi lepo ponoči. no ti ljudje gledajo to gnusobo skoz. za 900 evrov?? kaj si nora??
Težko boš živel, predlagam, da rešiš vsaj sebe in zbereš pogum in se preseliš v Afriko..tam so čudoviti ljudje, lepi, vitki, čudovite zagorele polti…
Tukaj zna bit, da bo z leti samo še huje..in toliko gnusa vsak dan..ne vem no, da se ti ne bo z leti zmešalo..
[/quote]
Pustite trolčka.. umrl bo naravne smrti pozabe.. Manj se ukvarjaš z njim, prej se to zgodi.
kaj je bajsek? kaj žališ? kaj provociraš neki. vidiš, ker si bajsolino, si se našel in si užaljen. čeprav sam pri sebi veš da imma prav in da je točno tko in da se sam sebi gabiš. in zato se boš še dolgo sa msebi gnusil, ker si sedaj mene napadel in me žališ, namesto da bi si priznal. čisto drugače bi bilo, če bi rekel. sam res sem svinja, kaj res tako ljudje mislijo tudi o meni?? pa bi ti še ponudil, da grem s teboj v svojem prostem času trenirat, za motivacijo. nič ni iz tebe, nič. smrdiš. lih danes sem stal v 4 različnih trgovinah v vrsti. pa v vsaki je bil nek debelajsek, debelajsika. še kosila ne morme jest sedaj, ko bi g naj jedel. in to je resnica. bom spet moral na youtube gledat kaki video od darje klishine , da se mi vrne tek. upanje, da bom lahko vonjal in okušal kaj sploh. sam debeli človek tega ne razume. ker ne more razumet. ko pa shujša za 80 kg, pa je suhi, pol pa komi razume, ko začne vonjat uredu in okusat hrano sploh. pol pa koncno razumete. kr vprašite koga ki je shujšal 70 kg. pa vam bo sam povedal.