Najdi forum

Debele noge

Hojla,
imam problem,ki je tudi moj največji kompleks-imam zelo debele noge.Vsak dan kolesarim, jem 3x na dan ter po 5. uri nič več. Zgornji del telesa je dokaj skladen, tudi s trebuhom nimam težav. Visoka sem 172 cm in tehtam 63 kg. S katerimi vajami bi si lahko oblikovala noge, ne da bi dobila preveč mišične mase in zgledala kot povprečen nogometaš;zato tudi kolesarim lahke ture,ne preveč hribovite.
Hvala.

HI!

Močne noge so ja lepa stvar.Dajejo občutek moči in tudi lepote.
Ne se sekirat.Prave formule za to ni.

Pozdrav!

ojla!

sedaj pravijo da je moderna velika zadnjica in obilnejše noge kot pri jenifer lopez. in prebrala sem, da si hollivudske zvezde devajo v zadnjico silikonske vloške! zato naj vas ne skrbi!

LP……….LARA

Neverjetni ste… Pa kaj res verjames da bos z utezmi dobila noge kot nogometas?! Se ti sploh zavedas koliko treninga je potrebno za take noge?! Kako neverjetno butasti stereotipi – malo truda z utezmi in voila! bodybuilderske noge so nase… Noge trenirat je HUDICEVO TEZKO in HUDICEVO BOLI, do rezultatov pa se pride sele po dolgem casu (vsaj pri vecini ljudi). Tako da nic skrbet da bos kar naenkrat mocna ratala. Ne bos.

Tale o hribovitih turah je verjetno misljena kot hec, a ne?

Sploh pa nimas kaj hujsat, ce jes trikrat na dan… preberi nekaj starih sporocil (ni treba vseh, da te ne zacne bolet glava od vseh bedarij), potem se bomo pa naprej pogovarjali!

Cao!

Jack,
mogoce sva se malo narobe razumela. Jaz imam debele noge in prosila sem nasvet oziroma za primere vaj. Vem, da ne bom imela bodybuilderskih nog od tega kar počnem. Tega mi ni treba na dolgo in široko razlagat.
Kar pa se tiče ravninskega kolesarjenja; to ni bil hec. Upoštevam nasvet, ki ga je dal Goran Ursy enkrat marca (Debela bedra).
Ce imas kaksen nasvet glede vaj za moje noge ali pa raje, katere naj bolj delam , te bom z veseljem upoštevala
Vseeno hvala za odgovor-komentar.

Hvala tudi za moralno spodbudo klarosu in LARI.

Lep pozdrav.

Ok. Opraviceval se (se) ne bom. Razen ce pricakujes opravicilo 🙂

Glede vaj za noge: kaj tebi pomeni “izoblikovat” noge? Doseci da bodo bolj suhe, definirane, vzdrzljive, mocne? Verjetno ves da se “debelih nog” ne bos znebila z nobenimi vajami (razen ce so kao debele zaradi velike misicne mase na nogah – genetika pac.. ceprav pri zenskah gre obicajno za mascobo). Lahko povecas misice na noge, njihovo moc, lahko imas najlepse oblikovane misice na svetu – ampak ce jih zakriva mascoba se to ne bo videlo.

Najboljsa vaja za noge pa so definitivno pocepi. Vaja brez konkurence. Samo jih moras pravilno izvajat, drugace lahko pride do poskodbe kolen. Ne smes premikat kolen naprej in nazaj – morajo biti pri miru!!

Za meca se postavi na stopnice (po moznosti na spodnjo – ce ze pades, da ne bo predolga pot dol 🙂 tako da stojis na blazinici stopala (ne samo na prstih). Spusti so dol (tako da so tvoje pete nizje od vrha stopnice) nato dvigni pete gor. Pomembno je da DVIGUJES PETE! Ne da se dvigujes na le prste. To je odlicna vaja za meca, lahko jo brez problema izvajas doma.

Lep pozdrav! 🙂

Hvala za nasvet, zagotovo ga bom upoštevala.

Maja,

Link na mojTrener sem poslal tolikokrat, da mi je že nerodno. Pa vse eno pošiljam še enkrat na vaje za noge in zadnjico.

lp

okej .. če smo že pri tem .. : ) zakaj vse punce mislite da ste debele ? : )))) nobena punca ki je samo 3x na dan ne more biti debela .. zagotovo ne .!! to je zame že prej anoreksija .. : ) .. še vprašanje je koliko poješ kadar ješ .. =) jaz kot normalno jem .. jem do 5x na dan .. pa vseeno nimam nekakšnih problemov z svojo težo oz odvečno maščobo kot pravite vi .. =) .. imam tudi normalno raven trebuh .. in tudi noge so vredu . 🙂 probajte se PUNCE zadržat vsaj nekaj krat da ne govorite da ste debele .. : ) ker to ne gre za to da bi bila katera debela .. ampak zgolj za to da vam bi drugi govorili kako ste suhe !

Lep pozdrav !
Anja .. :*

Joj vsi ste kr preveč “pametni” tuki.

Vsak zase ve kaj hoče in res da napišeš izjavo- da so zdj bl močne noge IN je res največja bedarija, ker nimamo vsi želje zgledat k J.Lopez al pa Beyonce.

Delaj pilates vaje, tek, dolgo kolesari (več kot 45 min), ne počni kakšnih kratkih vaj pri katerih takoj čutiš mišično utrujenost tisto ti mišice res naredi večje.
Pomembna je tudi prehrana, čeprav mogoče nimaš probleme s trebuhom to ne pomeni da se ok prehranjujes- 5x na dan pa mejhni obroki + najbolje je da ne ješ 4 ure pred spanjem(ni treba zdej ob 5h že nehat jest). Pa veliko vodo in volje=))

LP

New Report

Close