Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost "debel" obraz, suha postava

"debel" obraz, suha postava

pozdravljeni forumci!
mene pa muči naslednja težava- postavo in celo telo imam kar suho oz. kar lepo izoblikovano (no, pustimo podrobnosti), v obraz pa zgledam kar nekako “napihnjena”.. lica imam velika, nenako debela.. se to da kako odpravit? ne, a?
lep pozdrav!

Men je pa to kr hudo =)… suha, lepa ženska postavca + lep poln obrazek (da ni obrazek kost in koža – to je bad)… kar se mene tiče ti nič ne fali 🙂

Drgač pa nevem, če se da to rešit. Če si že odnekdaj taka – genetsko pol razen kakih plastičnih operacij (tam menda lah karkol spremenijo) ni rešitve pomoje.

Druga varjanta je pa – da kadar kdo mal poredi mu hitro v obraz udari, oz. se mu veže podkožno voda (recimo – pr nekaterih bilderjih zarad kreatina :))… …sam če praviš da si suha pol tud to odpade, ker bi bla pol povsod taka…

Se spomnim, ko sem nekoč brala intervju s tisto igralko (pozabila ime), ki je igrala v Beverly Hillsu Valerie. Rekla je, da je to edina stvar na telesu, ki je ne more spremeniti.

Žal. Sicer pa to ni nič groznega. Bodi vesela, da ti je vse drugo všeč.

S pravilnim nanosom make-upa, rdečila za lica in pudra mislim da bi se dalo narediti kaj…ali pa taka frizurca ki zoža in stanjša obraz…

Po mojem, če bi te videl kdo od nas, se mu ne bi zdela napihnjena, ampak normalna, kar verjetno tudi si, tista napihnjenost pa je samo v tvoji glavi.
No, če te res tako moti okrogel obraz, ti je Blondy dala par dobrih nasvetov. V obraz se ne da shujšati, vsaj jaz še nisem slišala za tak primer. No, razen tistih, ki so podhranjeni…
Poglej na to s svetle plati – na stara leta ne boš imela skoraj nič gub.

Nehaj pit!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close