Najdi forum

davkoplacevalci

pozdravljene. prosim preberite samo tiste, ki ste že bile na seminarjij in veste za kaj se gre. seminarji so iz računovodskega področja.

zanima me kako kakovostni so po vašem mnenju seminarji, ki jih organizirajo davkoplacevalci.com? ste zadovoljne s predavatelji, je dinamično, monotono, vredno posluha?
hvala za vaša mnenja!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Tukaj so teme o otrocih, na žalost si postavila vprašanje na napačen forum.

P.S. “Preberejo naj samo tisti….” najprej mora prebrat vsak, da sploh ve zakaj se gre…

SAj nisem rekel, da ne sme biti nobenega takega sporočila tudi tukaj, seveda je lahko, samo da jih ne bo preveč.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Kakšen tam, pa kašen tu, tudi jaz nič ne rečem. Ampak kot vidiš se je spet začelo in nadaljuje vse po starem z “dobro jutro” na čelu. Tko da je bil ves včerajšnji trud zaman.

Kristajana.,
tebi pa včerajšnja lekcija ni ravno dala misliti, a ne?
pa kaj se res moraš vtakniti v Pujin post, ko pa smo vse tako vesele, da je spet z nami!

Sorry, nisem vedela, da so določene osebnosti nedotakljive, jaz ne berem nickov ampak vsebino postov.

Prepričana sem, če bi jaz vsak dan voščila dobro jutro ali pa lahko noč, bi me vsi napadli, kaj se pa greš. Tko pa, so pač nekatere nedotakljive kot boginje. :)))

no. hvala za odgovore!
res, da tu govorimo o otrocih, ampak smo tudi starši in gre kdo tudi na kak seminar…ali se motim?

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Če tako razmišljaš, se nič ne motiš. Imeli bi lahko samo en forum (ne pa več kot 30). Konec koncev, če že nismo vsi starši, smo pa sigurno vsi otroci.

New Report

Close