Darovanje krvi !?
Pozdrav vsem na forumu !
Pred par leti smo se na straneh med.over.net še pogovarjali o vseh mogočih traparijah in ne traparijah, tako je padla pobuda in zbrali smo se s Primožem in ostalimi na zavodu za transfuzijo krvi. Takrat sem postal krvodajalec. Danes ima lahko tu že vsak svoj forum, mene pa zanima je kaj junakov, da se dogovorimo in gremo skupaj kot forumaši in damo kri?
Obenem me zanima kje vpišem na zdravstevno kartico, da želim biti darovalec organov, trenutno imam samo kartonček, ke sem ga dobil ko sem dal kri.
Lep pozdrav
Tudi jaz sem se zanimala za kartico darovalca.
Na zavodu za transfuzijo so mi dali en mali listič s telefonsko številko za informacije o darovanju organov: EVROTRANSPLANT 01 300 68 61
lp
m
Spoštovani,
kar pokličite na to številko 01 300 68 61 in boste dobili natančne inormacije o opredelitvi za darovanje, kateri način je možen, kje in kako. Le popraviti moram naslov, tel. številka je številka Zavoda RS za presaditve organov in tkiv, skrajšano Slovenijatransplant. Evrotransplant je evropska mreža za izmenjavo že pridoblejnih organov za presaditve in nam v tem primeru ne more in ne sme nič pomagati.
Lepo vas pozdravljam. Danica A Letonja
Spoštovani, vpis na kartico oz. zapis osebne opredelitve za darovanje je možen na Zavodu za presaditve organov in tkiv Slovenijatransplant, Zaloška 7, Ljubljana oz. več informacij na tel. 01 300 68 61.
Lepo vas pozdravljam in podpiram vašo pobudo.
Danica A Letonja
Forum je zaprt za komentiranje.