Najdi forum

Darilo za sodelavko

Lepo pozdravljene!

Drugi teden sodelavka praznuje 30.let in ostale sodelavke bi ji rade nekaj podarile. Rabimo pa kakšn nasvet,idejo. Lahko tudi kaj odštekanega!

Že vnaprej hvala in lep popoldan!

Lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Če hočeš kaj odštekanega ji kupite užitne spodnje hlačke. Dobiš jih v seksšopih, stanejo 2500, trije okusi. Hlačke so za enkratno uporabo, partner jih dobesedno poje s telesa. Mi smo kupili sodelavcema vsakemu svoj par. Poročila še ni (odkrito rečeno ga niti ne pričakujemo :-)))) ob odvijanju pa je bilo smeha še in še.

****************************************** Izgubljen je dan, ko se nisi smejal.

Full dobra ideja :=))) ,bom povedala še ostalim in bom videla kaj oni pravijo na to.
Hvala in lp,Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Odvisno je tudi od tega, koliko vas je in koliko boste zbrali denarja. Meni so za 40. rojstni dan kupili polet z balonom, zame in za mojo družino. Bilo je res lepo in leteli smo čisto nizko nad našo hišo in pristali na Barju.

Všeč mi je bilo tudi darilo slika – puzzle. To pa stane okrog 3.000. Daš eno sliko, ki jo povečajo in razrežejo kot sestavljanko.

Lep pozdrav,

VM

Vprašajte jo- preprosto.
Poznam podjetje, kjer sodelavci zberejo denar (jih je več- vsak da 2000 sit ali več, tako da skupaj nanese kakih 100 jurjev)…potem pa sodelavcu povejo, za koliko deanrja si lahko izbere darilo. Če želi dražje darilo (npr. umetniško sliko), doplača sam. Ponavadi izberejo kako zlatnino, sodelavci pa jo gredo potem iskat v zlatarno. Tak običaj imajo.
Saj vem, da ni ne vem kakšno presenečenje, ampak tako ne morejo ‘udariti mimo’ in so vsi zadovoljni (-:

LP

New Report

Close