Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! darilo za rojstni dan

darilo za rojstni dan

Ali ima katera kakšno idejo kaj podariti očetu za rojstni dan. Poznam ga pa nimam pojma kaj kupit. Vedno mu kupimo kaj za obleč tko, da sem že sama sita teh daril.

Nič nisi povedal o njem. Rad bere knjige? Ne? Riše, piše, križanke rešuje… je kuhar, vrtnar, ga rado zebe, je gurman, ni…

če bere knjige, ti povem, da smo mojemu tastu kupili enkratno knjigo Franja Frančiča z naslovom Ljubezni in sovraštva. Gre v bistvu za pisateljeve spomine in je knjiga oblikovana v obliki pisem med njim, očetom in bratom. Tast je bil totalka ganjen.

Druga zamisel – darilni bon zdravilišča ali pa krznene copate ali pa obisk kakšne predstave…
Lunica, daj kaj napiši o očku, morda se bo še kaj utrnilo, kaj bolj konkretnega…

T.

Jaz sem letos kupila očetu za rojstni dan (novo) moško torbico za dokumente in denarnico – pa še žepek za mobitel ima – uau! ;))

Zelo je bil vesel in kar takoj preložil vse iz stare, ki je bila že res uboga, v novo.

Nataša

Nataša ~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ V naši glavi se slabo prelevi v dobro, nesreča v srečo, revščina v bogastvo. (Edmund Spenser)

darilni bon za zdravilišče (masažo in kopel) smo tudi mi letos kupili tašči…neizmerno smo jo razveselili!

---------------------------------------------------- Življenje je lepo, zato ga je vredno živeti!

Moj zelo rad hodi v hribe- TO JE EDINA STVAR KI GA ZELO VESELI.

Morda zložljive smučarske palice za hojo v gore, rosfrei termovko, ki se ne razbije, rjuho-vrečo za spanje v kočah, dobre rokavice, kakšno lepo knjigo o gorah …

LP, brina

termo majico
LP A.

Super punce najlepša vam hvala, res ste zlate

New Report

Close