Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja DARILO ZA RAZREDNIČARKO OB KONCU 9 RAZREDA

DARILO ZA RAZREDNIČARKO OB KONCU 9 RAZREDA

Že vprašanje v naslovu pove vse. Torej kaj bodo vaši devetošolci oz. ponekod tudi osmošolci podarili razredničarki ob koncu šole. Moram pripomniti da do sedaj pri nas niso podarjali ničesar, sedaj pa nimajo kakšne dobre ideje kaj naj ji kupijo. Tovarišica rada hodi v hribe, za drugo pa ne vejo. Hvala,

Gorsko kolo, da ji ne bo treba v hribe hodit.

Dobre pohodne palice.

Nahrbtnik

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Ne vem kakšne so kaj cene teh zadev ampak če rada hodi v hribe mi je všeč kombinacija pohodnih palic, nahrbtnika in pa kakega vodiča po slovenskih gorah.
Ampak ne vem kakšne so kaj cene teh stvari-če ne bi bilo predrago vse skupaj.

Polet z balonom? Enodnevni izlet oz. darilni bon agencije?

Če rada hodi v hribe, vse to že ima. Predlagam polet z balonom ali enodnevni izlet oz. darilni bon agencije?

Kaj pa kak šopek?

Jaz bi šla na staro dobro klasiko – nakit. Kakšen frajerski iz jekla ali Swarowski ali kaj podobnega – tudi glede na učiteljičin stil. Pa kakšen “kolaž” slik učencev in skupnih dogodkov, ki ga izdelajo učenci sami.

Jaz sem pa dobila v velikem okvirju združene male slike , ki so nastajale v času, ko sem jim bila razrednik. Sedaaj ta kolaž visi v mojem kabinetu in kar velikokrat pogledam tja, ker so bili res fajni otroci.
LP

Mogoče tudi sliko (primerne vrednosti) z gorskim motivom.

Jaz sem pa dobila album fotografij vseh dijakov in mene v štirih letih našega druženaj opremljeno z mislimi in verzi. Prekrasno darilo.

Še enkrat jaz. Sama zelo nerada sprejemam darila ob koncu leta od svojih dijakov, sem pa izredno vesela iskrene pozornosti, zahvale, razglednice s počitnic, voščila ob novem letu…

New Report

Close