Darilo za punco?
Pozdravljeni!
Še dober mesec me loči od rojstnega dneva moje punce pa mi mal primankuje idej kaj ji podarit za rojstni dan… Sj vem, zdj bote rekli, pa sj veš kk pa kaj, sj jo poznaš pa to… Sam tole izbiranje mi ne gre nekako lahko od rok. Pa prosim, če ma kdo res kako zanimivo, sam ne neko eksotično, idejo? Kaki prstani pa verižice odpadejo…to bomo pol prakticirali, ko bomo poročeni, parfumčki tud, knjige pa tud… Vem da sm mal zahtevn, sam upam da se bo tle našel kak pametn predlog!
Hvala za morebitno pomoč!
Greš v zdravilišče laško, kupiš Dianino al pa Apolonovo kopel. To je tko, za dve osebi – kopanje (v adamovem kostumu) v jacuzziju al neki podobnga, po je pa še večerja. Mislm super je, morta probat.
Ja, tudi jaz sem najprej pomislila na kakšno kopanje + masaža + savna in na koncu še večerja. Nekaj v tem smislu, če nočeš preveč materialno. Ali pa gresta skupaj na kak izlet, jo kam povabiš izven domačega kraja.
To bi mene trenutno razveselilo ful, za pozornost mogoče še kakšno rožico in je to to 🙂
No, pozabil sem omeniti, da bova za njen rojstni dan na morju :). Tako da mislim, da bi potreboval še kakšno simbolično darilo bolj materialne narave… tk, da ji lahko nekaj dam, ko se bova prebujala v novo jutro, poleg seveda gore poljubčkov in vsega kar spada zraven ;). upam da me razumete… Še čakam na morebitne predloge… Zgornji pa so mi super predlog za kakšno obletnico… Hvala.
Kako dolgo sta pa skupaj?
Meni je moj dal najino prvo skupno sliko uokvirit (pa ne velik format, ampak A5), slika je črno-bela in me zdaj lepo gleda iz nočne omarice 🙂 Drugače pa hja.. odvisno kakšen tip ženske je, enim takšno darilce ne pomeni nič 🙂
Sestri je pa fant kupil za njen prvi rd vstopnico oz. dve za en koncert njune najljubše skupine.. in je bila tud ful vesela.
men je moj za dan žena dal wireless, za r dan pa še več rama pa dvd pekač.. pa si mislte to ljubezen. sam če pogledam z njegovimi očmi, k je mahnen na PCje, pa ugotovim da je to pač njegov svet in da je meni podaril pač mekaj, kar bi verjetno njega zlo razveselil če bi dobu.. sam jebi ga, kje so pa moje želje:)
tko da, če ji mislš kej dat, ji dej kej tazga kar ji bo res všeč! 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.