Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! DARILO ZA PUNČKO STARO 1 LETO

DARILO ZA PUNČKO STARO 1 LETO

Pozdravljeni!
Rabim pomoč pri nakupu darila za punčko katera ima 1 rojstni dan. Rada bi kupila nekaj pametnega. Punčkina starša si lahko privoščita veliko tako da ima sigurno vse kaj potrebuje. Mogoče kakšno idejo za darilo česa bi se punčka razveselila.
Hvala lepa za pomoč. Čao

Če iščeš darilo, ki je kreativno in razvija otrokove sposobnosti predlagam obisk trgovine (na žalost ne vem kako se imenuje) v Centru Murgle V Ljubljani (1. nadstropje, takoj pri stopnicah). Imajo veliko izbiro igrač in družabnih iger za male in velike. Vse pa so v veliki večini izdelane iz lesa in imajo znak dobra igrača.

HJA, ČE IMAJO STARŠI ŽE TAKO VELIKO DENARJA BO PA RES TEŽKO KUPIT DARILO.
PUNČKA PRI 1 LETU PA TAKO NE VE, KAJ JE DOBILA – VEDO STARŠI.

IMELA SEM ENAK PROBLEM – ISTI, PA SEM STARE STARŠE VPRAŠALA, KAJ NAJ KUPIM NEČAKINJI, PA MI JE REKLA KR DENAR JI DEJ, PA SEM KR MAL POPENLA, SEJ ITAK NE VE PUNCA KAJ JE TO DENAR, STARŠI MAJO PA ŽE TAKO VELIK DNARJA, DA BI GA LOHK MAL UNI MEN DAL. HALOOOO….

MAMIC TE ENOLETN PUNČK PA ME JE VPRAŠALA, KAJ JI BOM KUPLA, PA SEM REKLA DA NE VEM, PA MI JE NATANČNO POVEDALA, KAJ JI NAJ KUPIM, KATERE HLAČE, KAKŠNO BARVO IN V KATERI TRGOVINI.
OBUP!

BOGATIM STARŠEM JE RES TEŽKO KUPIT KAJ , ČESAR BODO ‘ONI VESELI’.

ŽELIM TI VELIKO SREČE!!!

Eno lepo pisano igračko, pa konec. A je slonček, ki se vozi ali opica, ki igra na činele pa tako ni važno. Če se jim to ne bo zdelo dovolj v redu, imajo pač probleme sami s sabo.

moja nečakinja je pravkar dopolnila eno leto in je dobila dosti stvari za oblečt, pa ful lepe klobučke za poleti, pa set za peskovnik,knjigico…

Tudi jaz sem imela tak problem in bo spet, ker imajo še eno punčko. Jaz sem kupila stenski meter v obliki dinozavra. takrat so imeli samo take. Če malo pogledaš, mogoče dobiš kakšno drugo obliko – žirafa je tudi.

LP

Jaz sem eni nečakinji kupila gugalnico za na vrt, tako, da otroček ne more past ven. Drugi pa pralno knjigico in jedilni pribor za otroke. In je bla moja sestrična ful vesela, čeprav majo tud vsega dost.

Ja, sam sem za svojo hčerkico kupil lepo otroško nočno lučko v tej trgovini:
Darila za punčke

kaksnega velikega pelusa:)

Lepo in osebno darilo je kakšen portret. Posamezen, družinski, ljubezenski, otroški… Ma vse sorte… Kolegica riše ful lepo in za đabe:
http://metkaonlinehallofart.blogspot.com/

Ja to je res.
Pa kako bos dal 1-letni puncki za darilo denar. Ponavad se da denar ze veliko starejsim. Vsaj 10 let. Pa to ni vljudno da te mamica uprasa kaj bos kupila njeni hcerki za rojstni dan-kot da bi ful pricakovala. Ponavad vse mamice recejo,da se ni treba trudt pa da nc ane

New Report

Close