darilo za prijatelja
Nujno rabim vašo pomoč, saj sem čisto brez idej. Z možem sva povabljena na okrogli rojstni dan dveh mojih prijateljev iz mladosti, ki bosta skupaj priredila zabavo. Sedaj, ko imamo vsi svoje družine, smo nekako izgubili stike, zato imam še toliko večje težave, kaj jima podariti (ne vem kaj imata danes rada). Saj ne gre za kakšno drago darilo, ampak mora biti pa kaj izvirnega ali prisrčnega…
Kaj svetujete oz. kaj bi vi podarili?
Hvala za pomoč in lep pozdrav!
pojdi v Terme Snovik in tam kupi karte za kopanje in jima jih podarita z možem. Še prej pa pojdita na kopanje, da bosta videla, kako je prijetno. Lahko jima naročita kakšno revijo celoletno in bo darilo prišlo po pošti. V Kompasu prodajajo steklenico šampanjca , vendar notri ni vina, pač pa dobri čokoladni bonboni , to pa naj bo še za zraven. malo pojdi po znižanjih, boš mimogrede dobila kakšno idejo.
Meni je še vedno zelo ljubo darilo….karta za gledališče, ampak v mislih imam Špas teater ali Teater 55, kjer se človek resnično nasmeji. Tudi tistim, ki načeloma ne marajo gledališča, bodo predstave omenjenih dveh, sigurno všeč. Vsaj moja praksa je taka.
Jaz sem ravno par dni nazaj podarila dve karti in odziv je bil zelo pozitiven. Res pa je, da je vprašanje koliko si pripravljena dati za darilo (ena karta je cca. 2.700 SIT).
Imata morda rada rože v stanovanju? Ne, ne, ne mislim zdaj na nakup rož, ampak na tiste komplete okrasnih lončkov za rože, ko pridejo po trije lončki skupaj, različnih veličin in zelo lepi.
Če izbiraš skupno darilo, za oba, potem morda pridejo v poštev kasete DVD filmov, morda komplet glasbenih CD-jev (klasika ali tisto, kar jima je všeč).
Premisli, s katerim športom se ukvarjata in morda izbira rekvizitov za gojenje tega športa ne bo odveč?
Velika kitajska vaza? Morda bi jima ustrezal tudi kitajski jušni komplet (posodice z žličkami in izdelava iz kitajskega porcelana?).
marija (1)
Anita N. pozabila si še povedati koliko je star ta človek. Sedaj če ima rad motorje, avte, fuzbal. Kaj vem, sedaj če je ta oseba otrok, najstnik potem mogoče kakšna video igrica na to tematiko.
Če je pa to odrasla oseba pa mu kupi mogoče kakšne rokavice za na motor, za fuzbal kakšno opremo, mogoče kakšen dvd o kakem dokumentarcu o avtih, fuzbalu itd…